Facebook Pixel Ξεκινούν τα πλέι οφ, άγνωστο αν θα τελειώσουν!
| 2016-05-09 17:59:00

Ξεκινούν τα πλέι οφ, άγνωστο αν θα τελειώσουν!

Ξεκινούν τα πλέι οφ, άγνωστο αν θα τελειώσουν!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες θα… μπουν στη μάχη του μίνι πρωταθλήματος, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει την Κυριακή. Η αντίδραση που θα συζητηθεί από την Λίγκα.

Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν διαιτητές για τα συγκεκριμένα ματς.

Αν και αρχικά η Ομοσπονδία αντέδρασε και απείλησε πως δεν θα ορίσει διαιτητές για τα πλέι οφ, πριν λίγο υπήρξε διαβεβαίωση από την ΕΠΟ στην Λίγκα πως θα οριστούν διαιτητές για την 1η αγωνιστική, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την συνέχεια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως θα έχουμε ματς την Τετάρτη (Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ), αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η 2η αγωνιστική, που είναι ορισμένη για την Κυριακή, όταν και η ΕΠΟ έχει ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Από την Ομοσπονδία έχουν αφήσει να εννοηθεί, πως εάν δεν γίνει ο τελικός (αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον Σταύρο Κοντονή να δώσει το «οκ»), τότε δύσκολα θα ορίσει ξανά διαιτητές για την συνέχεια των πλέι οφ.

Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι η πρόταση για ξένους διαιτητής, όπως σας γράψαμε νωρίτερα (Διαβάστε ΕΔΩ).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags