09/05/16 - 21:54

ΕΠΟ: "Κανονικά ο τελικός την Κυριακή"!

Παρά τα όσα διαρρέουν από πλευράς υφυπουργείου, οτι δηλαδή δεν γίνεται τελικός στις 15 Μαΐου, στην Ομοσπονδία προετοιμάζονται κανονικά!

ΕΠΟ: "Κανονικά ο τελικός την Κυριακή"!
44.555views 0shares

Από πλευράς Κοντονή λοιπόν λένε πως ισχύει κανονικά η απόφαση που έχει παρθεί για αναβολή 10 ημερών έπειτα από την εισήγηση της ΔΕΑΒ και την αδυναμία της αστυνομίας να εξασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν περαιτέρω, για να έρθει η απάντηση από το Πάρκο Γουδή:

"Ακόμη και σύμφωνα με το νόμο, ο υπουργός δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει το χρονικό όριο το οποίο θα γίνει ο αγώνας, ούτε να ορίζει τον χρόνο της αναβολής. Μπορεί μόνο να αναβάλλει ή όχι. Ο ορισμός του αγώνα γίνεται από την διοργανώτρια". Επίσης, από την Ομοσπονδία τόνιζαν ότι μόνο η Αστυνομία μπορεί να "μπλοκάρει" την διεξαγωγή του τελικού.

Παράλληλα, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου, όπως γίνεται κάθε χρόνο και αυτό είναι η απάντηση προς την πλευρά του υπουργείου ότι το ΟΑΚΑ είναι κρατικό γήπεδο και ότι δεν θα μπορεί να παραβιάσει την απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ