Facebook Pixel Με το ζόρι σήκωσε την κούπα ο Μανωλάς! (vid)
| 2016-05-18 17:12:00

Με το ζόρι σήκωσε την κούπα ο Μανωλάς! (vid)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Με το ζόρι σήκωσε την κούπα ο Μανωλάς! (vid)

Η κίνηση με νόημα του υπηρεσιακού τεχνικού της ΑΕΚ στην απονομή του τελικού.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε για δεύτερη φορά φέτος ως υπηρεσιακός τεχνικός τον πάγκο της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πόστο ακόμα και αν η ομάδα εκπληρώσει όλους τους στόχους της, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και την 1η θέση στα πλέι οφ. Μετά την επιτυχία στον τελικό με τον Ολυμπιακό υπήρξαν κάποιες φωνές που υποστήριξαν, ότι ίσως με αυτήν η επιτυχία η Ένωση να ανοίξει συζήτηση με τον Έλληνα τεχνικό για την παραμονή του στον πάγκο. Πολλές φορές βλέπετε στο ποδόσφαιρο ξεπηδούν νέα πρόσωπα και δυνάμεις ύστερα από τέτοιες κατακτήσεις.

Ο Μανωλάς όμως με τη συμπεριφορά του στην απονομή έδειξε, ότι θα παραμείνει στην αρχική του θέση.  Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης κάθισε πολύ μακριά από το Κύπελλο και άφησε τους ποδοσφαιριστές να το χαρούν. Γνωρίζει πολύ καλά, ότι αυτή η επιτυχία τους ανήκε και ίσως να μην ήθελε να φαίνεται πολύ μπροστά σε αυτήν. Η σημαία του Δικεφάλου όμως δεν σήκωσε το τρόπαιο.

Στη συνέχεια οι παίκτες πανηγύρισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τους οπαδούς. Και πάλι ο Μανωλάς δεν ήταν κοντά στο γλέντι. Μάλιστα ο Χρήστος Αραβίδης έφτασε στο σημείο να φύγει από από τον συγκεκριμένο χώρο με το τρόπαιο στα χέρια, ψάχνοντας τον Μανωλά. Μόλις τον είδε, του το έδωσε, ο βετεράνος άσος το σήκωσε για λίγα δεύτερα και μετά το άφησε στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι ο Στέλιος Μανωλάς δεν θέλει να ταυτιστεί η επιτυχία αυτή με συζητήσεις για τον πάγκο της ΑΕΚ. Όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει η Ένωση θέλει μεγάλο προπονητή. Θεωρεί τον εαυτό του μικρό; Όχι. Ως παίκτης έγραψε ιστορία. Πάντα όμως ήταν ντόμπρος και ήξερε μέχρι που μπορεί να απλώσει τα χέρια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags