Facebook Pixel Σκούπα σε Ολυμπιακό: Τελειώνουν άμεσα 8 παίκτες!
| 2016-05-21 10:30:00

Σκούπα σε Ολυμπιακό: Τελειώνουν άμεσα 8 παίκτες!

Σκούπα σε Ολυμπιακό: Τελειώνουν άμεσα 8 παίκτες!

Μαζικές αποχωρήσεις αναμένονται στο Λιμάνι μετά τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ! Ποια ηχηρά ονόματα είναι στη μαύρη λίστα και γιατί φεύγουν από την ομάδα; "Κλικ" κι έμαθες!

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να τα έριξαν επίσημα στον ...Σταύρο Κοντονή για την απώλεια του Κυπέλλου, ωστόσο αυτό έγινε κατά βάση για επικοινωνιακούς λόγους.

Στο Λιμάνι γνωρίζουν ότι ο τίτλος χάθηκε κυρίως λόγω της μειωμένης απόδοσης συγκεκριμένων παικτών, ενώ η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στον Μάρκο Σίλβα να "τελειώσει" πιο εύκολα κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να ήταν ...υποχρεωμένος να κρατήσει ενόψει της νέας σεζόν.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Νταβίντ Φουστέρ, για τον οποίο υπήρχε η εκτίμηση μέχρι και τον τελικό ότι θα παραμείνει τιμής ένεκεν στον Πειραιά, ωστόσο πλέον θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η ανανέωση του συμβολαίου του, από τη στιγμή που δεδομένα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για την επόμενη χρονιά.

Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και για τον άλλο βετεράνο της ομάδας, τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αν και σκόραρε κόντρα στην Ένωση και προσπάθησε σχεδόν μόνος του να γυρίσει το ματς, δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η παραμονή του.

Παράλληλα, τελειωμένος θεωρείται ένας ακόμα μεγάλο άσος της ομάδας, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον τελικό, παίρνοντας ξεκάθαρο μήνυμα από τον Μάρκο Σίλβα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός τούς εμπιστεύτηκε θέση στο αρχική σχήμα, με αποτέλεσμα να αντιστραφεί τελείως το κλίμα γι΄ αυτούς στην ομάδα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ερνάνι και Πουλίδο, οι οποίοι παρουσίασαν κακό πρόσωπο και εκτιμάται ότι η εμφάνισή τους στον τελικό μπορεί να τους στοιχίσει σοβαρά. Ειδικά για τον πρώτο κρίνεται αυτή τη στιγμή απίθανο να γίνει κίνηση για την παραμονή του στο Λιμάνι.

Φευγάτος είναι και ο Σαλίνο από την άμυνα, ο οποίος στον τελικό έκανε ίσως τη χειρότερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακό, αλλά έτσι κι αλλιώς είχε προαποφασισθεί να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του από τη στιγμή που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει ...ανέπαφο στην ομάδα το δίδυμο των Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα, που έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια ότι δεν έχει χημεία. Εδώ υπάρχει η εκτίμηση ότι ένας από τους δύο θα αποχωρήσει δεδομένα, με επικρατέστερο τον πρώτο, καθώς ο Μαροκινός αποτελεί μεταγραφή του προπονητή.

Τέλος, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει και ο Αρτούρ Μαζουακού που κατηγορείται για αδιαφορία και μειωμένη απόδοση από τους ανθρώπους της ομάδας. Όχι μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Στις παραπάνω περιπτώσεις δε συμπεριλαμβάνονται, βέβαια, οι αποχωρήσεις που θα αφορούν πωλήσεις (Ρομπέρτο) ή οι αποχωρήσεις παικτών που έχουν τεθεί ήδη εκτός πλάνων (Κολοβός), οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ο αριθμός των φευγάτων του Ολυμπιακού θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εντολή Σίλβα μετά το κάζο: "Αυτόν θέλω στην ομάδα"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags