Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου σε Μήτσο την ώρα του ματς!
| 2016-05-31 17:34:00

Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου σε Μήτσο την ώρα του ματς!

Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου σε Μήτσο την ώρα του ματς!

Διαβάστε τι απίστευτο είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον Δημήτρη Διαμαντίδη κατά την διάρκεια του χθεσινού συγκλονιστικού τελικού στο ΟΑΚΑ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αφού αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε τι είπε στον Δημήτρη Διαμαντίδη κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

«Την ώρα που παίζαμε το παιχνίδι, στάθηκα δίπλα-δίπλα με τον Δημήτρη και του λέω ‘θα σταματήσεις ή θα παίξεις έναν ακόμη χρόνο;’. Χαμογέλασε και μου απάντησε ‘όχι, τέλος’. Του είπα ‘συγχαρητήρια για ό,τι έχεις κάνει, αποτελείς πρότυπο για όλους μας’. Με ευχαρίστησε και μου ευχήθηκε καλή συνέχεια. Τέτοιοι αθλητές, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης αποτελούν πρότυπα για όλους μας», δήλωσε ο Παπαπέτρου.

Αναλυτικά, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Νίκο Ζέρβα για:

-την απόδοσή του στους τελικούς: «Μπορεί να είσαι καμιά φορά άστοχος. Το δεδομένο είναι η άμυνα. Εγώ τα έδωσα όλα σε αυτό το κομμάτι, άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι. Κάποια άλλα παιδιά τράβηξαν το σκορ, όπως ο Βασίλης. Όλοι βοήθησαν και πήραμε το πρωτάθλημα».

-το τρίποντο της νίκης από τον Σπανούλη: «Όταν το έχει κάνει τόσες φορές, όταν παίρνει την μπάλα νιώθεις μια σιγουριά. Ο Βασίλης είναι άνθρωπος και μπορεί να αστοχήσει, έχει δικαίωμα στην αποτυχία, αλλά δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι παίρνοντας αυτά τα σουτ και ευστοχώντας κιόλας».

-τη σημασία του πρωταθλήματος: «Ποτέ δεν χορταίνεις όταν κερδίζεις, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Ειδικά φέτος που το πήραμε στο ΟΑΚΑ ήταν κάτι ξεχωριστό για μας, που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι κόποι μας σε μια σεζόν που έγιναν λάθη και δεν πήγαμε όπως θέλαμε στην Ευρώπη καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

-τις απουσίες που κάλυψαν όσοι αγωνίστηκαν: «Αυτό δείχνει το δέσιμο της ομάδας. Όποιος χρησιμοποιήθηκε έδωσε το παν. Παρά τις απουσίες του Πρίντεζη και στην πορεία του Λοτζέσκι, η απόδοση δεν έπεσε και όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω για να καλυφθούν».

-την υποδοχή στο ΣΕΦ: «Ήταν κάτι απίστευτο αυτό που έγινε. Σημασία έχει ο κόσμος να είναι μαζί μας και στις χαρές και στις λύπες. Την Πέμπτη έχουμε τη φιέστα, πιστεύω θα έχει φοβερή ατμόσφαιρα και ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο».

-το γεγονός ότι ο πατέρας του, Αργύρης, έπαιζε στον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια της μοίρας και της ζωής τα βλέπεις αργότερα και γελάς. Το καλοκαίρι που έκλεισα στον Ολυμπιακό υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Κάποιες επιλογές κρίνουν τη μοίρα του καθενός μας. Ο πατέρας μου ήταν πολύ χαρούμενος για μένα, δεν χωράνε σε τέτοιες στιγμές ομαδικά συναισθήματα. Ήξερε τι πέρασα με τραυματισμούς την τελευταία διετία και χάρηκε βλέποντας πως είμαι υγιής και πετύχαμε τους στόχους μας».

-τη χρησιμοποίησή του στη θέση ‘4’: «Χρειάστηκε να βοηθήσω αρκετές φορές στη θέση ‘4’. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως τελείωσε η σεζόν και είμαι απολύτως υγιής, γιατί τα δύο προηγούμενα χρόνια έχασα πολύ χρόνο. Πιστεύω πως είναι μια καλή αρχή για να συνεχίσω τη δουλειά και να βελτιώνομαι».

-τον πολιτισμό στη συμπεριφορά παραγόντων και οπαδών: «Σίγουρα ο κόσμος, και ο δικός μας και του Παναθηναϊκού, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το πραγματικό νόημα του αθλητισμού. Υπήρχαν λίγοι, και από τις δύο ομάδες, που έχουν απρεπή συμπεριφορά, αλλά η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου έχει φτιαχτεί από το ελληνικό μπάσκετ που είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τη χώρα μας».

-το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη: «Την ώρα που παίζαμε το παιχνίδι, στάθηκα δίπλα-δίπλα με τον Δημήτρη και του λέω ‘θα σταματήσεις ή θα παίξεις έναν ακόμη χρόνο;’. Χαμογέλασε και μου απάντησε ‘όχι, τέλος’. Του είπα ‘συγχαρητήρια για ό,τι έχεις κάνει, αποτελείς πρότυπο για όλους μας’. Με ευχαρίστησε και μου ευχήθηκε καλή συνέχεια. Τέτοιοι αθλητές, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης αποτελούν πρότυπα για όλους μας».

-το μέλλον της Εθνικής: «Υπάρχουν καλοί παίκτες, που μπορούν να στελεχώσουν την επόμενη Εθνική. Υπήρξαν τα τελευταία χρόνια κάποιες αποχωρήσεις, κάποιοι που δεν κατέβαιναν να παίξουν και αυτό αποτελούσε πρόβλημα, αλλά υπάρχει ταλέντο. Είναι τιμή να παίζεις για τη χώρα σου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags