Facebook Pixel «Ύμνοι» για Μακ ενόψει Euro;
| 2016-06-04 21:50:00

«Ύμνοι» για Μακ ενόψει Euro;

«Ύμνοι» για Μακ ενόψει Euro;

Πώς να μην τον πουλήσει μετά ο ΠΑΟΚ;

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία και τα αφιερώματα για τις ομάδες και τους παίκτες που θα βρίσκονται στη διοργάνωση, ολοένα και πληθαίνουν.

Σε ένα από αυτά, ο «Guardian» έκανε ειδική μνεία στον άσο του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, στο πλαίσιο της σκιαγράφησης της εθνικής Σλοβακίας, θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του Euro!

«Ο Γιαν Κόζακ θα δώσει στον Μακ την ευκαιρία να τραβήξει τα βλέμματα. Ο 25χρονος άσος βγήκε από την ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι, από όπου έφυγε το 2010 στα 19 του, ενώ πέρασε τέσσερα χρόνια στη Νυρεμβέργη, πριν πάει στον ΠΑΟΚ και γίνει παίκτης-κλειδί για την ομάδα. Και στην Εθνική έδειξε το καλό του πρόσωπο, ενώ ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ στην καθοριστική νίκη επί της Ουκρανίας στα προκριματικά.

Με εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα, ο Μακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ιταλίας, μεταξύ άλλων της Μίλαν και της Φιορεντίνα και θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει την ποιότητα του και να κερδίσει μία μεταγραφή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», αναφέρεται σχετικά για τον παίκτη του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags