Facebook Pixel Hat off - Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποκλίνεται στον Διαμαντίδη!
| 2016-06-08 11:30:00

Hat off - Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποκλίνεται στον Διαμαντίδη!

Hat off - Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποκλίνεται στον Διαμαντίδη!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα καλύτερα λόγια για τον Μήτσο - "Δύσκολα θα ξαναδούμε νέο Διαμαντίδη"!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αναγνώριση, πολύ περισσότερο όταν αυτή προέρχεται από τον (αιώνιο) αντίπαλο...

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σε δήλωσή του στο gazzetta, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι η απόσυρσή του από την ενεργό δράση, κάνει φτωχότερο το ελληνικό μπάσκετ!

"Όταν ένας τόσο μεγάλος αθλητής, σταματάει την ενεργό δράση, σε πιάνει μία θλίψη και στενοχώρια, όποιος κι αν είναι αυτός! Στην περίπτωσή σου, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά, γιατί το κενό που αφήνεις καθιστά αυτομάτως το ελληνικό μπάσκετ, φτωχότερο.

Είχα την χαρά και την τιμή να σε γνωρίσω καλύτερα μέσω της συνεργασίας μας στην Εθνική ομάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τίμησες, όσο λίγοι τη φανέλα της.

Η προσφορά σου ήταν τεράστια και στους συλλόγους που αγωνίστηκες και δεν θεωρώ υπερβολή, ότι είσαι ένας παίκτης που συνδύαζε τα σπάνια χαρίσματα και ηγετικό χαρακτήρα, με έναν εκπληκτικό χαρακτήρα, και που δύσκολα θα ξαναβγεί όμοιός του!

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την καθολική αναγνώριση της αξίας σου από τον φίλαθλο κόσμο, γιατί στο παρελθόν, πολλοί μεγάλοι αθλητές έχουν αποχωρήσει χωρίς ανάλογες τιμές κι αυτό θα ήταν κάτι που δεν θα σου άξιζε", ανέφερε στο μήνυμά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags