10/06/16 - 10:06

"Θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός, θα μου λείψουν τα πάντα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο περιθώριο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για την καριέρα του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα απωθημένο όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

"Θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός, θα μου λείψουν τα πάντα" (ΒΙΝΤΕΟ)
56.568views 0shares

Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Παναθηναϊκό και την εταιρεία "Stoiximan". Είχα πολλά χρόνια να δω πλάνα που ήμουν μικρός. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ. Είδα φίλους που έχω να δω καιρό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν περίμενα να πάει έτσι η ζωή μου και η καριέρα μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, πραγματικά νιώθω ευλογημένος. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ 55' βλέπεις όλη την πορεία που έκανε ένας αθλητής για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πιο πολύ χάρηκα για τα πλάνα που ήμουν μικρός στην Καστοριά, δεν τα είχα δει καν. Τα άλλα τα έχουμε δει είναι πρόσφατα" εξήγησε αρχικά ο Διαμαντίδης.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι: "Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, που πρόσφερα όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα. Όταν έχεις έναν τρόπο ζωής και έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό... Θα μου λείψει, έτσι είναι η ζωή, προχωράει. Όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι καλοκαίρι τώρα, δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Θα το συνειδητοποιήσω από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει την προετοιμασία η ομάδα".

Ρωτήθηκε, επίσης, αν γνωρίζει πότε θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο13: "Δεν ξέρω πότε, τι και πώς, δεν το σκέφτομαι".

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ