Facebook Pixel Nέα πλάκα Μαρινάκη - Αγοράζει και τον Λάζαρο!
| 2016-06-28 09:15:00

Nέα πλάκα Μαρινάκη - Αγοράζει και τον Λάζαρο!

Nέα πλάκα Μαρινάκη - Αγοράζει και τον Λάζαρο!

Μετά το χουνέρι στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να κλέψουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από τον Παναθηναϊκό!

Η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση του Λαΐφη, ο Ολυμπιακός έδωσε τα ρέστα του!

Γιατί πρόκειται για τον καλύτερο, ίσως, Κύπριο ποδοσφαιριστή, που το όνομά του είχε κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνδέθηκε και με εκείνο του ΠΑΟΚ!

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινούνται αστραπιαία, να υπογράφουν συμβόλαιο με την Ανόρθωση και τον ίδιο τον παίκτη και, για κερασάκι, να αποφασίζουν να τον δώσουν δανεικό στην Σταντάρ Λιέγης για έναν χρόνο!

Μιλάμε για μεγάλο, τεράστιο χουνέρι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να το κάνει ξανά, αυτή τη φορά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!

Γιατί ο Έλληνας άσος είναι γνωστό ότι προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, καθώς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Και όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Γάτα, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμα χουνέρι με την απόκτησή του!

Βέβαια θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει μία μεταγραφή, ο νέος προπονητής!

Από την άλλη πλευρά, θα πει κάποιος, για τον Λαΐφη ακόμα δεν είχε προλάβει να αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Βίκτορ, λέτε να είχε προλάβει να σχηματίσει άποψη και, μάλιστα, θετική;

Για αυτό σας λέμε: Αν θέλει ο Μαρινάκης να κάνει ένα ακόμα χουνέρι, αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό, στο χέρι του είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags