Facebook Pixel Το μήνυμα Βίκτορ στους παίκτες του Ολυμπιακού!
| 2016-06-29 18:55:00

Το μήνυμα Βίκτορ στους παίκτες του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα Βίκτορ στους παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για αυτά που έχει δει μέχρι τώρα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για όσα περιμένει στην συνέχεια…
 

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του Ολυμπιακού ως προς το κομμάτι της προετοιμασίας, τις σκέψεις του για το ρόστερ που βρήκε και τους στόχους του, αποκάλυψε ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Αναλυτικά:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα και τα όσα έχω δει έως τώρα. Γιατί δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα που έχει αρχίσει την δουλειά τόσο νωρίς. Δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει να έχουμε στο νου μας τα προκριματικά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας κα να δουλεύουμε σοβαρά. Δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στο πρώτο φιλικό είδαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ομάδα. Με τη νοοτροπία που υπάρχει και την προσέγγιση και την αντιμετώπιση και με τους παίκτες και το σύνολο που βρήκαμε. Υπάρχει όρεξη, πολύ καλή διάθεση και αυτό πολύ σημαντικό για εμάς εάν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το πρώτο μήνυμα που περάσαμε είναι πως 'η ομάδα είναι πάνω απ' όλα'. Όχι ατομικά. Να μην κοιτάζει ο καθένας τον εαυτό του. Πάνω απ' όλη η ομάδα. Η συγκέντρωσή μας είναι τώρα. Αυτήν την στιγμή. Να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση και την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια και την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags