Facebook Pixel Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Λεωφόρο!
| 2016-07-07 22:15:00

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Λεωφόρο!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Λεωφόρο!

Τι ανακοίνωσαν οι Πράσινοι σχετικά με την Λεωφόρο και τα έργα ανάπλασης;

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι η πρόβα "τζενεράλε" εν όψει της νέας σεζόν θα γίνει στις 20 Ιουλίου σε φιλικό ματς απέναντι στην ολλανδική Τσβόλε, αλλά και ότι τα έργα ανάπλασης της ιστορικής έδρας της ομάδας συνεχίζονται κανονικά.

Αναλυτικά:

«Πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο το ματς με την Τσβόλε.

Η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται… προ των πυλών, καθώς τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη πλησιάζουν.

Το επικείμενο φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο, πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στις 28 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του EuropaLeague, θα υπάρξει και το καθιερωμένο sitevisit από ανθρώπους της UEFA. Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν τη Λεωφόρο είτε στις 29/07 είτε στις 1 ή 2 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση που θα προκύψει στις 15 Ιουλίου.

Η ανάπλαση της φυσικής έδρας του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί κανονικά και μετά την διεξαγωγή των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Με τα έργα να είναι σε διαρκή εξέλιξη όλο το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της κατασκευής της νέας Λεωφόρου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τοwww.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags