Facebook Pixel Τώρα είναι η ομάδα του Ίβιτς…
| 2016-07-26 13:02:00

Τώρα είναι η ομάδα του Ίβιτς…

Τώρα είναι η ομάδα του Ίβιτς…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου συγκρίνει τους αγώνες με τον Άγιαξ τώρα που ο Ίβιτς είναι προπονητής και το 2010 που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ.

Από την μία οι αναμνήσεις… Από την άλλη το μεγάλο ΠΑΟΚτσήδικο απωθημένο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ. Είναι και όσα συνέβησαν το 2010. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είχε ισοφαρίσει σε αυτό εδώ το γήπεδο που και σήμερα μας μάγεψε. Στην Τούμπα έκανε «όργια», ήταν παντού, έβαλε γκολ, αλλά έχασε και πέναλτι…

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν τότε παίκτης (αυτός ο μεσοεπιθετικός που λείπει από τον ΠΑΟΚ) και τώρα είναι ο προπονητής της ομάδας.

Ρωτήθηκε πολλές φορές και σήμερα για τη μοίρα, για ότι αυτή οφείλει και σε αυτόν και στον ΠΑΟΚ… Και άλλες τέτοιες ερωτήσεις που από μόνες τους ανέδειξαν το κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο του Δικεφάλου και θα είναι αυτός που θα επιχειρήσει άλλη μία φορά, για να βάλει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Με ρώτησε φίλος τι θα προτιμούσε περισσότερο ο Σέρβος; Εκείνη την πρόκριση με δικά του γκολ ή αυτή τη φετινή;

Τότε (το 2010 όπου ο Άγιαξ πέρασε με δύο ισοπαλίες) ο Ίβιτς ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας. Από τους ηγέτες είναι η αλήθεια… Και φυσικά την ήθελε την πρόκριση και φυσικά αν είχε άλλα τρία λεπτά το ματς της Τούμπας ο Άγιαξ θα «έτρωγε» και τέταρτο γκολ. (Το είχε παραδεχθεί άλλωστε και ο Γιολ).

Τώρα «μιλάμε» για την ομάδα του Ίβιτς! Τώρα αυτός είναι ο αρχηγός, αυτός αποφασίζει για όλους, αυτός έχει να σκέφτεται για τα πάντα, αυτός καθοδηγεί τον ΠΑΟΚ στο δρόμο που τον έβαλε με τα αποτελέσματα των τελευταίως πλέι οφ.

Πριν δύο μήνες, η δική του ομάδα αρνούνταν να χάσει! Στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα, με έντεκα ή με δέκα παίκτες, με καλές εμφανίσεις ή με μέτριες. Ο δικός του ΠΑΟΚ δεν δέχονταν την ήττα με τίποτα.

Αυτό τον ΠΑΟΚ περιμένουμε και αύριο. Μία ομάδα που ότι και να «πάθει» μέσα στο γήπεδο, ότι και να της παρουσιαστεί, θα αρνηθεί το ενδεχόμενο της ήττας.

Ακούσαμε τον προπονητή, είδαμε τους παίκτες, αφουγκραζόμαστε όλο το κλίμα, το οποίο αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι και καλύτερο τις τελευταίες ημέρες…

Ότι και να έγινε, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στα μεγάλα (ειδικά εκτός έδρας) ματς είναι πάντα σοβαρός, δυνατός και αποφασισμένος.

Απέναντι σε αυτό τον νεανικό Άγιαξ οφείλει να προσέξει το ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. Οι Ολλανδοί πιέζουν πολύ ψηλά, είναι καλοί αθλητές, παίζουν γρήγορα και αυτή η ομάδα του Μπος θέλει να βάλει όσα περισσότερα γίνεται…

Μπορούν; Οι παίκτες του Ίβιτς τι γνώμη έχουν;

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει εδώ από την Ολλανδία την φετινή του προσπάθεια και… ίσως σε αυτή τη γενέθλια χρονιά, ίσως τώρα στα 90 χρόνια του, ίσως ήρθε η ώρα…

* Ότι και να γίνει σε αυτά τα παιχνίδια, αξίζει στο τέλος να κάνουμε και μία συζήτησε για το τι τελικά επένδυσε η κάθε Ελληνική ομάδα στην προσπάθεια να κάνει ΚΑΙ φέτος μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε να σχολιάσουμε πολλά και διάφορα και να θυμηθούμε ακόμη περισσότερα για τους επενδυτές που προσπαθούν να βελτιώσουν αυτό που έχουν και γι' αυτούς που ποντάρουν στα "σίγουρα" και στα "κερδισμένα".

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags