Facebook Pixel Έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας στο Ρίο!
| 2016-08-01 11:08:00

Έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας στο Ρίο!

Έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας στο Ρίο!

Προτού καλά-καλά ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Βραζιλία, οι κακές ειδήσεις έρχονται με ρυθμό... πολυβόλου από τη χώρα του καφέ

Ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει την εμφανή αδυναμία της Βραζιλίας να διοργανώσει με ομαλότητα τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε να προστεθεί στα πολλά οργανωτικά προβλήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με θύμα, αυτή τη φορά, την αποστολή Αυστραλίας.

Οι Αυστραλοί αθλητές υποχρεώθηκαν να εκκενώσουν τα δωμάτιά τους στο Ολυμπιακό Χωριό, αφού ξέσπασε πυρκαγιά.

Όπως καταγγέλλεται, μάλιστα, ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ο σφαιροβόλος Ουόρεν Πότεντ, ο οποίος κοιμόταν την ώρα της φωτιάς.

Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν έλαβε διαστάσεις και έτσι δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα κανενός.

Τα χειρότερα, ωστόσο, δεν είχαν περάσει για τους Αυστραλούς, οι οποίοι μετά την επιστροφή στα δωμάτιά τους διαπίστωσαν πως είχαν κλαπεί λάπτοπ, κάποιες ακόμη ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και ειδικός ρουχισμός για την προστασία από τον Ζίκα.

Μάλιστα η επικεφαλής της αποστολής είδε τους κλέφτες να κρατούν τα ρούχα, αλλά θεώρησε πως ήταν πυροσβέστες και πως τους είχαν δοθεί σαν αναμνηστικό δώρο.

«Οι κλοπές αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες αν αναλογιστεί κανείς πόσος κόσμος τριγυρίζει μέσα στο ολυμπιακό χωριό δίχως διαπίστευση: εργάτες, καθαριστές, συντηρητές και άλλοι», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags