Facebook Pixel Δεν έπεισε τους Ηρακληδείς ο Καγιούλης!
| 2016-08-12 23:45:00

Δεν έπεισε τους Ηρακληδείς ο Καγιούλης!

Δεν έπεισε τους Ηρακληδείς ο Καγιούλης!

Τί γράφει οπαδικό σάιτ του “γηραιού” για τα έργα που πρέπει να υλοποιήσει η νέα διοίκηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο bluearena.gr

Πολύ ωραία όλα αυτά περί πλάνων του Νίκου Καγιούλη, περί μεταγραφών του Βέργου και του Κούρου που όλο έρχονται, αλλά και όλα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι μπορεί και θέλει να πετύχει στον Ηρακλή με την ανάληψη του μάνατζμεντ. Επειδή από λόγια όμως έχουμε χορτάσει μήνες τώρα, καλό είναι κάποια στιγμή στη Μίκρα να αρχίσουν και οι πράξεις. Το κάκιστο παράδειγμα του Σπύρου Παπαθανασάκη με δηλώσεις του στυλ…»θα τα διορθώσω όλα» με σκοπό να «τ’ αποτελειώσει» είναι ακόμη πολύ πρόσφατο και καταδεικνύει το μέγεθος της κοροϊδίας που έχουν υποστεί άπαντες, από τον Καναδό και τον περίγυρό του, όποιος και αν περιλαμβάνεται ή νιώθει ότι περιλαμβάνεται σ’ αυτόν.

Η αλήθεια είναι λοιπόν, ότι στην πρώτη επαφή που είχε ο Καγιούλης με την επιτροπή που συστάθηκε μέσω της κατάληψης, είναι ότι δεν έπεισε κανέναν. Δεν έπεισε όχι γιατί το πλάνο του είναι μακρόπνοο και ίσως σε κάποια σημεία και θολό, αλλά γιατί πρέπει να συμβεί αυτό που προαναφέραμε. Να υπάρξουν, άμεσα πράξεις! Χωρίς αυτές, όσα πλάνα και να εκπονηθούν, όσες μεγαλοστομίες και αν ακουστούν δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν. Για παράδειγμα αυτό που «καίει» στην παρούσα φάση τον Ηρακλή, είναι η εξασφάλιση των ενημεροτήτων. Όχι μόνο για να μπορέσουν να αγωνιστούν οι μεταγραφές στην επικείμενη αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο (θυμίζουμε ότι ως νέα συμβόλαια λογίζονται και αυτά των παικτών όπως ο Περόνε και ο Μοντέιρο), όχι μόνο για να μην υπάρχουν «παράθυρα» από τα οποία θα επωφελείται ο εκάστοτε «Γιαλιάς», αλλά για να αποφευχθεί άλλη μια ξεφτίλα για τον Ηρακλή τούτου του καλοκαιριού, για ένα ποσό, μικρό ακόμη και για να το συζητάμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν μέχρι την Τρίτη (16/8) αγγίζουν τα 175.000 ευρώ. Περίπου 150.000 από αυτά, αφορούν το σύνολο των δύο πρώτων δόσεων σε ΙΚΑ και εφορία, ενώ άλλα 25.000 ευρώ αφορούν υποχρεώσεις και πρόστιμα προς την Σούπερλιγκ. Καλά τα πλάνα λοιπόν, καλοί οι Βέργοι και οι Κούροι, αλλά είναι αστείο να μιλάμε για δυσκολία ανεύρεσης και κατάθεσης αυτών των χρημάτων τόσο από το μεγαλομέτοχό του, που λίγο – πολύ μάθαμε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, δηλαδή τίποτα, αλλά και από τον άνθρωπο που ανέλαβε εδώ και δύο μέρες το μάνατζμεντ. Ήδη, το ημερολόγιο δείχνει 11 Αυγούστου και απομένουν λίγες ημέρες για να τελειώσει αυτό το ζήτημα. Θετικά, γιατί αν καταλήξει αρνητικά δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να συζητάμε για οτιδήποτε, ούτε καν για το μέγεθος της ξεφτίλας. Το θέμα με τον Ανδρεόπουλο εξάλλου, είναι και αυτό πρόσφατο και αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τη φετινή ΠΑΕ και μάλιστα υπό το…νέο μοντέλο της. Τελεία και παύλα.

Ακόμη όμως και αν διευθετηθεί αυτό το ζήτημα των ενημεροτήτων, δεν σημαίνει ότι όλα καλά, παίζουμε στο πρωτάθλημα, η πίεση τελείωσε και ο Καγιούλης είναι πλέον το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Σε καμία περίπτωση. Την στιγμή που η πίεση από την επιτροπή θα αυξάνεται για κάθε θέμα στο οποίο ο ίδιος ο ελληνογερμανός δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώνει, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να μην ζήσουμε ξανά ημέρες…Παπαθανασάκη. Άρα ο Καγιούλης δεν παίρνει ούτε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε εν’ λευκώ την ομάδα. Ίσως οι ενημερότητες αποτελέσουν ένα μικρό βήμα, διότι αυτή τη στιγμή η ομάδα «καίγεται». Μέχρι εκει όμως και τίποτα παραπάνω. Διότι ακόμη πιο άμεσα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος εκείνος, μέσω του οποίου ο Καγιούλης και ο κάθε Καγιούλης του μέλλοντος, θα ελέγχεται για κάθε σοβαρή απόφαση που αφορά τον Ηρακλή. Από την επιτροπή θα προέρχεται ο έλεγχος αυτός; Από τον ΓΣ; Από τους Βετεράνους; Δεν είναι δικό μας θέμα να απαντήσουμε. Αλλά πρέπει να βρεθεί. Και άμεσα.

Επίσης, δια στόματος Καγιούλη ενώπιον της επιτροπής, γνωρίζουμε πλέον δύο πράγματα. Ότι τα χρέη της ΠΑΕ, μιας ΠΑΕ Σούπερλιγκας είναι διαχειρίσημα (το ποσό όπως είπε ο Καγιούλης στην επιτροπή κλείνει στα 3.700.000), ενώ οποιαδήποτε πρόταση για πώληση της ΠΑΕ, θα πρέπει να συζητηθεί από τον ίδιο και όχι από τον Σπύρο Παπαθανασάκη που εμφανώς κοροϊδεύει όποιο ενδιαφέρεται για τις μετοχές. Και αυτά όμως, μένει να τα δούμε στην πράξη. Προς το παρόν, το Καυτανζόγλειο πληρώνεται από τις εκχωρήσεις και τα 175.000 ευρώ για τις ενημερότητες, ακόμη αναζητούνται. Περίμενουμε λοιπόν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags