Facebook Pixel Μάγκας ο Κετσπάγια! Τι είπε για Πατίτο - Αλμέιδα
| 2016-08-13 23:13:00

Μάγκας ο Κετσπάγια! Τι είπε για Πατίτο - Αλμέιδα

Μάγκας ο Κετσπάγια! Τι είπε για Πατίτο - Αλμέιδα

Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να λέει την αλήθεια και να μην... χαϊδεύει αυτιά.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι πέτυχε τέσσερα γκολ εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή, όπου τόνισε πως οι Αλμέιδα και Πατίτο βρίσκονται ακόμα πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Αναλυτικά:
 

Αν υπήρχε στο ξεκίνημα πρόβλημα από τους στην αφομοίωση των όσων τους ζήτησε;

«Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Μας πήρε 20-25 λεπτά για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο με τη μπάλα στα πόδια, αλλά πρέπει να τρέξουμε. Ήταν ένα καλό τεστ, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα – αν θα ξεκινήσει, δεν ξέρω. Σημασία έχει να είμαστε σε εγρήγορση. Παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι και στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα. Όταν κερδίζει 4-0 δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Για τα γκολ που πλέον φαίνονται να έρχονται;

«Ναι, είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις. Μας έλειπε η τελική πάσα, η σέντρα, η σωστή απόφαση στο τέλος. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που είχαμε ευκαιρίες τις κάναμε γκολ. Το κακό είναι ότι δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο να χειροκροτήσει. Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απ’ ότι εμείς».

Για τον Πατίτο;

«Θέλει χρόνο ακόμη. Θα χρειαστεί ακόμη δυο εβδομάδες. Έχει ποιότητα, που μπορεί να έχουμε αρκετή, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλη. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες που χειρίζονται καλά τη μπάλα, αλλά δυσκολεύονται λίγο να τρέξουν… Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια, αλλά και όταν δεν την έχεις. Να μην αφήνεις τον αντίπαλο να γυρίσει».

Για το 4-1-4-1 κι αν αυτό το σύστημα το σκέπτεται για τα ματς με υποδεέστερους αντιπάλους;

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Όλα κρίνονται από το πρώτο λεπτό».

Για τον Αλμέιδα;

«Πράγματι προσπαθεί. Σίγουρα είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχουμε χρόνο μπροστά και σιγά – σιγά θα μπει. Ότι έχει ποιότητα δεν αμφισβητείται. Θα βελτιώσουμε πράγματα στη φυσική του κατάσταση και πιστεύω θα είναι εντάξει».

Για το πρωτάθλημα κι αν θα ξεκινήσει σε συνδυασμό με το δικό του προγραμματισμό;

«Κάνουμε δουλειά περιμένοντας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσει έχει καλώς. Αν δεν ξεκινήσει θα δουλέψουμε για όποτε ξεκινήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags