17/08/16 - 16:58

Μεγάλη μέρα για τον Άρη!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή την εγγραφή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα μητρώα του ΓΕΜΗ και την... σελίδα που γύρισε οριστικά.

Μεγάλη μέρα για τον Άρη!
54.373views 0shares

Η νέα ΠΑΕ Αρης είναι από σήμερα γεγονός με την εγγραφή της στα μητρώα του ΓΕΜΗ, μετά την προσκόμιση από τον Παναγιώτη Μαστροθύμιο του πρωτοτύπου του τροποποιημένου καταστατικού, μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που ζητήθηκαν για την καταχώρηση της Π.Α.Ε..

 

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση.

 

Αναλυτικά:


«Πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα για τον Αρη πάνω απ’ όλα, αλλά και για όλους εμάς που έναν χρόνο τώρα μοχθήσαμε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μέρα ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου, αλλά και η αφετηρία για να οδηγήσουμε ξανά τον ΑΡΗ εκεί που οραματιζόμαστε όλοι.


Ο Αρης σήμερα γυρίζει σελίδα. Ο Αρης από σήμερα «αναπνέει» ξανά. Απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, χρέη και όχι μόνο, δικαιούται να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά.


Σήμερα πατήσαμε και τυπικά το κουμπί της επανεκκίνησης... Κοιτάζουμε μπροστά...


Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Προτιμώ να μιλώ με τις πράξεις μου. Όπως έκανα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον ΑΡΗ. Είμαι συνεπής σε όσα υποσχέθηκα στους φίλους της ομάδας μας πέρυσι το καλοκαίρι κι έτσι θα συνεχίσω να είμαι.


Η ομάδα πέρασε γρήγορα από τα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής και σήμερα φτάσαμε αισίως στη σύσταση της νέας ΠΑΕ Αρης, σε πείσμα εκείνων –λίγων ευτυχώς- που όλο το χρόνο κινδυνολογούσανε και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας απαξιώσουν.


Αυτούς –τους λίγους επαναλαμβάνω- θα τους απομονώσουμε. Εξάλλου, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα.


Ο Αρης από σήμερα μπαίνει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και σύντομα θα φτάσει εκεί που του πρέπει και τον θέλουν οι χιλιάδες οπαδοί του.


Στη νέα προσπάθεια είναι επιβεβλημένη η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου. Δεν περισσεύει κανείς...


Ο Αρης μόνο ενωμένος μπορεί να προχωρήσει και να πετύχει. Τα λάθη του παρελθόντος ας αποτελέσουν τον οδηγό μας στο μέλλον.


Όλοι οι Αρειανοί πρέπει να έρθουν κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και που από σήμερα βρίσκει τον ΑΡΗ καθαρό και υγιή.


Δημιουργούμε μία ομάδα προδιαγραφών Super League, όπως επίσης υποσχέθηκα, ώστε τέτοια εποχή του χρόνου ο Αρης να βρίσκεται στη φυσική του θέση.

 

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...


Θέλω, κλείνοντας, να ευχαριστήσω την πενταμελή προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που είχε την ευθύνη να διεκπεραιώσει ένα δύσκολο έργο για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, καθώς και τη διοίκηση του Α.Σ. και τον πρόεδρο του κ. Ψηφίδη, για τη συνεργασία μας».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ