Facebook Pixel Απίθανη ανατροπή στην υπόθεση Λόχτε!
| 2016-08-18 21:10:00

Απίθανη ανατροπή στην υπόθεση Λόχτε!

Απίθανη ανατροπή στην υπόθεση Λόχτε!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο Ρίο!

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή των γεγονότων που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ρίο, με την καταγγελόμενη ληστεία σε βάρος του Ράιαν Λόχτε, δίνουν οι βραζιλιάνικες αρχές, που ανακρίνουν τους δύο από τους τέσσερις εμπλεκόμενους Αμερικανούς κολυμβητές, τους οποίους κυριολεκτικά κατέβασαν από το αεροπλάνο της επιστροφής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας "Globo", οπτικό υλικό από κάμερες σε βενζινάδικο, δείχνουν τους τέσσερις αθλητές, Ράιαν Λόχτε, Τζέιμς Φέιγκεν, Τζακ Κόνγκερ και Γούναρ Μπεντζ, σε κατάσταση μέθης να προκαλούν φθορές στην πόρτα της τουαλέτας. Ο υπάλληλος ασφαλείας του βενζινάδικου φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια, προκειμένου να τους εμποδίσει να φύγουν, τράβηξε όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λόχτε είχε καταγγείλει ένοπλη ληστεία, ενώ γυρνούσε με ταξί στο Ολυμπιακό Χωριό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μετά από πάρτι όπου είχε πάει. Ομως, η αστυνομία διαπίστωσε αντιφάσεις στις καταθέσεις των εμπλεκομένων και ένας δικαστής διέταξε χθες την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους τέσσερις κολυμβητές. Ο Λόχτε είχε ήδη αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όμως οι Κόνγκερ και Μπεντζ παρέμεναν στη Βραζιλία και η αστυνομία τους εμπόδισε να φύγουν, ενώ άγνωστο παραμένει το πού βρίσκεται ο Φέιγκεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags