Facebook Pixel Ο τραγικός Ντα Κόστα και ο απίστευτος Καπίνο!
| 2016-08-19 00:45:00

Ο τραγικός Ντα Κόστα και ο απίστευτος Καπίνο!

Ο τραγικός Ντα Κόστα και ο απίστευτος Καπίνο!

Θα είναι χοντρό έγκλημα αν η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν πάει να πάρει ...χθες πρωτοκλασάτο αμυντικό. Απλά δεν υπάρχει αυτό που έγινε ξανά με στην Αρούκα!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αρούκα με το γκολ του Σεμπά στο 27΄ και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο για να γίνει ξανά η ομάδα που ξέραμε τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται δουλειά από τον Μπέντο και μεταγραφές από τη διοίκηση.

Γιατί δε γίνεται, θα είναι απίστευτο έγκλημα, δηλαδή, να παίξει και τη φετινή σεζόν με τον Ντα Κόστα στην άμυνα, ο οποίος κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής και στο παιχνίδι με τον Αρούκα.

Αναφερόμαστε στη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο Γκονσάλες σαν ...Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει σα σταματημένους τρεις παίκτες (Μποτία - Φιγκέιρας - Ντα Κόστα) και μπαίνει στην περιοχή του Ολυμπιακού, όπου τελικά τον σταματάει ο Καπίνο.

Τα …highlights, όμως, της συγκεκριμένης φάσης είναι δύο. Φυσικά, η απόκρουση του εντυπωσιακού Καπίνο, που απέδειξε ότι μάλλον αξίζει να φοράει τα γάντια του βασικού, αλλά και η απίθανη τούμπα του Ντα Κόστα, μόλις τον περνάει ο παίκτης της Αρούκα. Ο Μαροκινός όχι μόνο "έφαγε" την ντρίπλα, αλλά ξάπλωσε στη συνέχεια στο χορτάρι.

Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια αντίδραση σε παιχνίδι μεγάλης ομάδας…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags