Facebook Pixel Επιβεβαίωση: Ξεκίνησε η ...διάλυση του Ολυμπιακού!
| 2016-08-19 22:45:00

Επιβεβαίωση: Ξεκίνησε η ...διάλυση του Ολυμπιακού!

Επιβεβαίωση: Ξεκίνησε η ...διάλυση του Ολυμπιακού!

Μόλις μία μέρα μετά το παιχνίδι με την Αρούκα, άρχισαν οι αποχωρήσεις στο Λιμάνι, όπως μόνο ο Σκύλος σάς αποκάλυψε. Πουλήθηκε ήδη ο Ντουρμάζ, ακολουθούν άμεσα άλλοι δύο!

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Αρούκα γράψαμε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Πορτογαλία και την πιθανή πρόκριση, θα ακολουθήσουν σημαντικές αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ είχε τίτλο "Θα «διαλύσει» τον Ολυμπιακό μετά από την Αρούκα!" και ανέφερε ότι έχει αποφασισθεί από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ να γίνουν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ήδη, λοιπόν, μόλις μία μέρα μετά το ματς κόντρα στους Πορτογάλους, που έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους πρωταθλητές, άρχισαν τα... διαζύγια στο Λιμάνι.

Η αρχή έγινε με τον Ντουρμάζ, ο οποίος πωλήθηκε στην Τουλούζ, ενώ έπονται κι άλλοι. Όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Ντα Κόστα, ενώ ο τρίτος που θα ακολουθήσει θα είναι ο Πουλίδο.

Ο Μεξινός άσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδος του, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα αρκετά σημαντικό ποσό, ενώ συζητήσεις γίνονται και για άλλους παίκτες που μπορεί να φέρουν αξιόλογες προτάσεις.

Την ίδια μοίρα, πάντως, θα έχει και ο Γιάννης Μανιάτης, που προχωράει τις επαφές του για να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ενώ οι Φιγκέιρας και Σεμπά, που έδιναν εξετάσεις στο παιχνίδι με την Αρούκα, φαίνεται πως πήραν πόντους, αν και για τον δεύτερο τίποτα δε θεωρείται σίγουρο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags