Facebook Pixel Η ΑΕΚ με κανονικά εξτρέμ αλλάζει ταχύτητα
| 2016-08-21 17:43:00

Η ΑΕΚ με κανονικά εξτρέμ αλλάζει ταχύτητα

Η ΑΕΚ με κανονικά εξτρέμ αλλάζει ταχύτητα

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τα ξεκάθαρα συμπεράσματα μετά κι από το φιλικό με τον Ατρόμητο, τον επιπλέον εξτρέμ και τον ένα ακόμα χαφ που χρειάζονται για να συμπληρωθεί το παζλ

Μετά κι από το πιο δυνατό φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι πλέον δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το ποια είναι τα δυνατά σημεία και πού η ομάδα σηκώνει βελτίωση, ώστε να εμφανιστεί όσο πιο δυνατή γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα που θέλει και πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσει. Η Ένωση διαθέτει καλύτερες, περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις κι αν προσθέσει στο ρόστερ της ένα εξτρέμ πιο ουσιαστικό από τον Μπαρμπόσα κι έναν ακόμα χαφ, θεωρώ πως θα είναι πλήρης σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει οπωσδήποτε με κλασσικά εξτρέμ στο 4-2-3-1. Τόσο με τον Ηρακλή, όσο και στο ματς του Περιστερίου όταν στο ματς πέρασαν ο Πατιτο με τον Πλατέλλα είδαμε μια ομάδα που είχε μια εντελώς διαφορετική ταχύτητα στο παιχνίδι της συγκριτικα με τη νωχελική εικόνα του α' μέρους και των δύο αγώνων.

Ο πάγκος της ΑΕΚ θα είναι κατά πολύ πληρέστερος του περσινού, ειδικά αν ενισχυθεί με έναν ακόμα μέσο και αντικατασταθεί από έναν ισάξιο ή μακάρι και καλύτερο ποδοσφαιριστή ο Μπαρμπόσα.

Η ομάδα δείχνει να είναι καλά δουλεμενη τόσο σε επίπεδο δυνάμεων, όσο και στις εναέριες μονομαχίες, τομέας στον οποίο έχει ισχυροποιηθεί ιδιαίτερα φέτος. Ακόμα ένα θετικό χαρακτηριστικό που μπορώ να βρω στα συν, είναι πως η ΑΕΚ ως ομάδα φέτος θα εμφανιστεί ακόμα πιο ώριμη στο επίπεδο διαβάσματος του αγώνα.

Υπάρχουν πράγματα που έχει δουλέψει πολύ στον δημιουργικό τομέα ο Κετσπάγια. Πιστεύω πως σε έναν μεγάλο βαθμό είναι λογικό να !ην βγαίνουν ακόμα, αλλά όταν αυτή η ομάδα θα βάλει παιχνίδια στα πόδια της, θα προσφέρει όμορφο θέαμα στο κοινό της κάτι που πέρσι έλειψε.

Το πείραμα της συνύπαρξης του Μάνταλου με τον Μπακασετα δεν φαίνεται να βγαίνει. Ο Βάργκας για να έχει θέση ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια οφείλει να βελτιώσει πολύ την εικόνα του και ν' ανεβάσει την ταχύτητα του.Αλλιώς είναι για μετά το 60' όπου ίσως πιο φρέσκος απο τους αντιπάλους μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags