Facebook Pixel Κοντονής: "Πως μπορούμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα με τέτοιους όρους;"
| 2016-08-22 18:10:00

Κοντονής: "Πως μπορούμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα με τέτοιους όρους;"

Κοντονής: "Πως μπορούμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα με τέτοιους όρους;"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ σημείωσε πως αν το βούλευμα για την "κάρτα υγείας" καταστεί αμετάκλητο, τότε θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα υπάρξει αυτοδίκαιη έκπτωση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας του Γιώργου Γκιρτζίκη και όσων μελών του εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην υποψηφιότητα Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ είναι πιθανό να υπάρχει θέμα ακόμα και σε επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε αποσπάσματα απ’ όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού:

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: "Με όσα έγιναν τις τελευταίες 20 μέρες υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει ότι το κλίμα είναι τεταμένο; Πως μπορούμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα με τέτοιους όρους;

Ολα προήλθαν έπειτα από μία πραξικοπηματική αλλαγή στα δικαιοδοτικά όργανα που προκάλεσε την μήνη του δικαστικού κόσμου της χώρας.

Βέβαια, το ζοφερό κλίμα δημιουργείται και από τις ανακοινώσεις. Σε τέτοια φαινόμενα η κυβέρνηση δεν θα κλείσει τα μάτια. Οι προθέσεις της γίνονται σαφείς και υλοποιούνται. Οποιος δεν μπορεί να το καταλάβει πλανάται πλάνην οικτράν. Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία δουλειά να εμπλέκονται με τα θέματα της ΕΠΟ".

Για τη FIFA: "Την περιμένουμε στις 29/08. Με μία διοίκηση που καταστρατηγεί κάθε έννοια νομιμότητας, παραβιάζοντας ακόμα και το αυτοδιοίκητο, πρέπει και η FIFA να αναλάβει τις ευθύνες της. Η λύση είναι η τήρηση της νομιμότητας".

Για την πιθανότητα ποδοσφαιρικού Grexit: "Δεν έχω λάβει κάποια επιστολή από την FIFA για ενδεχόμενο Grexit".

Για την υπόθεση της "κάρτας υγείας": "Αν το βούλευμα καταστεί αμετάκλητο, τότε η νομοθεσία θα εφαρμοστεί. Οσοι νομίζουν ότι θα φαλκιδεύουν την εφαρμογή του νόμου με κόλπα γελιούνται".

Για τη Super League: "Δεν δίνει τον χαρακτήρα του συνεταιρισμού. Κάνουν κακό στον εαυτό τους. Πρέπει να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με αντικειμενικό τρόπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags