Facebook Pixel Ανατροπή με τα πριμ στον ΠΑΟΚ - Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες
| 2016-08-23 20:46:00

Ανατροπή με τα πριμ στον ΠΑΟΚ - Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες

Ανατροπή με τα πριμ στον ΠΑΟΚ - Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες

Αλλάζει η φιλοσοφία, ο τρόπος λειτουργίας και κάποια πράγματα μπαίνουν σε νέα βάση στον ΠΑΟΚ, που επιδιώκει να ανεβεί επίπεδο.

 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, η διεκδίκηση των τίτλων αποτελεί μία βασική επιδίωξη και με την σκληρή δουλειά πρέπει να έρθουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Σε όλους τους τομείς, επιχειρούνται αλλαγές και αξίζει να αναφέρουμε πως διαφοροποιείται και ο τρόπος με τον οποίον επιδιώκουν από την διοίκηση να δώσουν ισχυρά κίνητρα στους παίκτες για την επίτευξη στόχων.

 

Αυτό που προκύπτει ως διαπίστωση, είναι πως το παράδειγμα της περσινής σεζόν, όπου είχε δοθεί πριμ στους παίκτες για να συμμετέχει η ομάδα στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος, δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να δίδεται πριμ στους παίκτες για το αυτονόητο, να παίζει η ομάδα στα πλέι οφ εκεί όπου αγωνίζεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια από την σεζόν που εφαρμόστηκαν τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα. Αλλάζει λοιπόν η φιλοσοφία, ο τρόπος λειτουργίας και κάποια πράγματα μπαίνουν σε νέα βάση γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει ξεκάθαρους στόχους, όπως επιβάλει η δυναμική του που εκφράζεται από τους εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς οπαδούς του αλλά και η ιστορία του.

 

Μάλιστα πρόθεση του προέδρου του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, είναι να επικυρωθεί πριμ προς τους παίκτες, μόνο για την κατάκτηση τίτλων, δηλαδή του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στο τέλος της σεζόν. Να μην υπάρχουν δηλαδή πριμ για την είσοδο στα πλέι οφ, ή για την συμμετοχή της ομάδας σε ομίλους ευρωπαικής διοργάνωσης. Συζητήσεις και ζυμώσεις έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση ανάμεσα στον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος δείχνει να είναι σύμφωνος με αυτή την νέα λογική και πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Για το ίδιο θέμα αναμένεται να ενημερωθούν αναλυτικά και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν ένα υψηλό κίνητρο για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Με απλά ελληνικά, το σχέδιο περιλαμβάνει να εισπράξουν οι παίκτες πριμ από εδώ και στο εξής μόνο για την κατάκτηση τίτλων, του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και όχι για οποιαδήποτε άλλη πορεία της ομάδας. Πρακτικά, για το μέγεθος του ΠΑΟΚ, την δυναμική του και το κύρος του συλλόγου, αυτό είναι και το πλέον σωστό. Το ύψος των πριμ στην προοπτική κατάκτησης τίτλων δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, με τον Σαββίδη μεγαλομέτοχο είναι βέβαιο πως οι παίκτες θα «χρυσωθούν» εφόσον φέρουν μία κούπα στην Τούμπα. Αυτό το υψηλό κίνητρο μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην γενικότερη πορεία της ομάδας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags