Facebook Pixel Υποδοχή στο «χρυσό κορίτσι» - Το παράπονο της Στεφανίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-24 17:24:00

Υποδοχή στο «χρυσό κορίτσι» - Το παράπονο της Στεφανίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδοχή στο «χρυσό κορίτσι» - Το παράπονο της Στεφανίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε πανευτυχής και έτοιμη για διακοπές, ενώ εξέφρασε την πικρία της για την προβολή μόνο των επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει πάλι για την Γέλενα Ισινμπάγεβα, λέγοντας πως η ίδια νίκησε.

Το «χρυσό» κορίτσι του επί κοντώ, συνοδευόμενο από τον προπονητή και σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ, και με το μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος, δήλωσε χαρούμενη και ικανοποιημένη. «Πετύχαμε τον στόχο μας και περιμένω πως και πως τις διακοπές. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση»

Για το αν πίστευε ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο: «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο».

Για το αν κατάλαβε με τη βουτιά του συζύγου της ότι έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο: «Δε συνηθίζω να κοιτάζω άλματα άλλων αθλητριών. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει»

Σε ερώτηση για τη δήλωση της Έλενα Ισινμπάγεβα σχολίασε: «Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα» ενώ για τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για την εφημερίδα «Αυγή» τόνισε: «Δεν την έχω ακούσει ποτέ».

Για το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά ο σύζυγός μου με υποστηρίζει πριν το μετάλλιο, οπότε η αφιέρωση παραμένει σε αυτόν» ενώ δεν παρέλειψε να πει: «Ελπίζω ότι αυτό το μετάλλιο θα φέρει περισσότερα παιδιά στο στίβο και ειδικότερα στο επί κοντώ. Είναι ένα αγώνισμα που έχουμε επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες».

Τέλος δεν παρέλεψει να κάνει τα παράπονά της για την υποστήριξη των ΜΜΕ: «Έχω κατακτήσει ένα χρυσό πανευρωπαϊκό κι ένα χάλκινο στο παγκόσμιο, αλλά εσείς κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags