Facebook Pixel Άρθρο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Τα λάθη, η «μάχη» με τις ώρες και αναμένοντας…
| 2016-08-28 17:50:00

Άρθρο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Τα λάθη, η «μάχη» με τις ώρες και αναμένοντας…

Άρθρο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Τα λάθη, η «μάχη» με τις ώρες και αναμένοντας…

Ο Διονύσης Βερβελές γράφει για τις μεταγραφές που... χάλασαν, αλλά και για αυτές που περιμένει να γίνουν στο Λιμάνι. Τι λέει για Νιλμάρ, Καρντόσο και την... τράμπα Μιλιβόγεβιτς.

Καλό μεσημέρι σε όλους. Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Αραχτοί θα θέλατε να είστε πολλοί, αλλά αν κρίνω και από την επισκεψιμότητα στο σάιτ, όλοι πρέπει να είστε πάνω από ένα κομπιούτερ, ένα κινητό, μέσα στο Διαδίκτυο τέλος πάντων.

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον Ολυμπιακό που όπως φαίνεται στις δύσκολες περιπτώσεις, βρίσκει μόνο δυσκολίες.

80 ώρες και ο χρόνος μετρά αντίστροφα, για την ενίσχυση της ομάδας. Δεδομένα πολλά πράγματα δεν έχουν πάει καλά. Δεν μπορείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Αν γινόταν, δεν θα υπήρχε αποκλεισμός από την Χάποελ Μπερ Σεβά, δεν θα φτάναμε στην παράταση με την Αρούκα.

Πολλοί από εσάς «βράζετε». Θέλετε να δείτε μεταγραφές, να δείτε νέα πρόσωπα στην ομάδα. Όχι άδικα. Και αν τελικά έρθουν (διότι όλοι μας περιμένουμε), δεν θα έρθουν για να ηρεμήσει ο κόσμος… Θα έρθουν γιατί τους έχει ανάγκη η ομάδα, για να έχει μια ποιότητα που θα την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάτι καλό στην Ευρώπη.

Αισιόδοξος με τον χρόνο αντίπαλο δεν μπορώ να είμαι. Τα βάζω κάτω και σκέφτομαι… Θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει περιπτώσεις Νιλμάρ, Καρντόσο και τώρα να ασχολούμασταν με στόπερ και την «τράμπα» του Μιλιβόγεβιτς. Και, όμως, τρέχουμε πλέον για τα καλά…

Χάσαμε τον ύπνο μας αναμένοντας το τι θα γίνει. Όταν περιμένεις τελευταία στιγμή, θα βρεις ακόμη περισσότερες δυσκολίες. Στο νόμο του Μέρφι για τις… μεταγραφές, θα μπορούσε να… γράφει κάτι τέτοιο.

Τα βάζω πάλι κάτω και σκέφτομαι την περίπτωση του Μάρκο Μάριν. Ήρθε, πέρασε ιατρικά, και όμως χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να διευθετηθούν κάποια έγγραφα με την Τσέλσι και να ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι έμπλεξε… Έμπλεξε για τα καλά, πολύ απλά γιατί δεν προετοιμάστηκε όπως έπρεπε. Κρατώ, όμως και δύο πράγματα. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Ο χρόνος χάθηκε και έκανε κακό στον Ολυμπιακό. Όπως επίσης, δεν νομίζω να οδηγεί πουθενά αυτή η ιστορία με τις… εκρήξεις στα social media. Ειδικά με τα υβριστικά μηνύματα. Ναι, μια κριτική νορμάλ, να την διαβάσω κι εγώ. Αλλά εδώ μιλάμε για ισοπέδωση. Λες και σώνει και καλά το Καραϊσκάκη πρέπει να διχαστεί σε αυτούς που γουστάρουν και σε αυτούς που δεν γουστάρουν…

Δηλαδή τι νομίζετε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν γνωρίζουν τι γίνεται; Τι γράφεται; Δεν υπάρχει κόσμος που καλεί στα γραφεία, που γράφει σχόλια δεξιά και αριστερά; Δεν τους αγνοεί, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει -ειδικά αυτή εδώ την ώρα- με αυτά για «οδηγό». Τώρα δεν είναι ώρα για τέτοια. Τώρα είναι ώρα για δράση, να τελειώσουν επαφές με ποδοσφαιριστές γιατί κάτι τέτοιο περιμένουμε…

Λάθη έχουν γίνει και από τη δική μας πλευρά. Ό,τι γουστάρει λέει ο καθένας. Χάλασε του Καρντόσο γιατί δεν τα βρήκε με τον παίκτη, χαρίζει λεφτά ο Καρντόσο, δεν τα βρήκε με την Τραμπζονσπόρ, ζήτησαν τον Πάρντο και φτάνουμε στην… τρέλα.

Κυριακή μεσημέρι, πάμε για απόγευμα. Με το χρόνο να πιέζει, βάζω να φτιάξω ένα καφεδάκι ακόμη. Το έχω ανάγκη. Χάσαμε τον ύπνο μας βλέπετε και πολλές εξελίξεις έρχονται και τα ξημερώματα… Ας έρθουν και πέντε στις 31 Αυγούστου το πρωί, μπορεί; Να έρθουν, όμως…

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Πηγή: redking.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags