Facebook Pixel Μαγκιά Τίγρη, έτσι έφερε τον παικταρά στην ΑΕΚ!
| 2016-08-28 21:15:00

Μαγκιά Τίγρη, έτσι έφερε τον παικταρά στην ΑΕΚ!

Μαγκιά Τίγρη, έτσι έφερε τον παικταρά στην ΑΕΚ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε επάνω του και κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή για την Ένωση. Οι λεπτομέρειες μόνο στο SportDog

Όλοι στην ΑΕΚ κινούνται στον «αστερισμό» του Τζόλεον Λέσκοτ και στην επικείμενη μεταγραφή του στην ομάδα, με αποτέλεσμα η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να περάσει κάπως… στα ψιλά.

Παρ’ όλα αυτά, μόνο μικρή υπόθεση δεν είναι για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ -που μόλις πέρυσι άρχισε να κάνει ξανά πρωταθλητισμό μετά από δυο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες- να φέρνει Έλληνα διεθνή με μεγάλη εμπειρία και προϋπηρεσία αρκετών ετών στο «Καμπιονάτο»! Ο Λάζαρος, ωστόσο, δύσκολα θα είχε γίνει παίκτης της Ένωσης εάν δεν είχε αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και αυτό γιατί οι χειρισμοί του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν… το λιγότερο μαεστρικοί!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog, ο «Τίγρης» πέτυχε… διπλή μαγκιά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Όχι μόνο πήρε τον παίκτη ως ελεύθερο, αλλά κατόρθωσε κιόλας να πείσει την προηγούμενη ομάδα του να καλύψει τη διαφορά για τα οφειλόμενα του Λάζαρου!

Συγκεκριμένα, η Βερόνα κατάβαλλε στον Έλληνα διεθνή συνολικά 300.000 (υπολογίζεται και ένα οφειλόμενο πριμ από πέρυσι) προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο και αυτός με τη σειρά του να υπογράψει στον Δικέφαλο. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια τεράστια επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη αφού αρχικά η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τον μάνατζερ του Λάζαρου ώστε να καλύψει μόλις 180.000 ευρώ από τις συνολικά 650.000 στις οποίες ανερχόταν το συμβόλαιό του. Φαίνεται, όμως, πως η παρέμβαση του «Τίγρη» και ο τρόπος που χειρίστηκε τα πράγματα άλλαξαν τα δεδομένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει μεταγραφάρα στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags