Facebook Pixel Υπόθεση Κονοπλιάνκα: Ο ΠΑΟΚ, η Σάλκε και οι Ουκρανοί
| 2016-08-28 23:08:00

Υπόθεση Κονοπλιάνκα: Ο ΠΑΟΚ, η Σάλκε και οι Ουκρανοί

Υπόθεση Κονοπλιάνκα: Ο ΠΑΟΚ, η Σάλκε και οι Ουκρανοί

Τα ΜΜΕ της Ουκρανίας αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Γερμανίας, τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους το θέμα της απόκτησης του Γεβγκέν Κονοπλιάνκα, αναγνωρίζοντας βέβαια και τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Η Metrosport και το metrosport.gr σας ενημέρωσαν για όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και την μεγάλη προσπάθεια του Λούμπος Μίχελ να πείσει τον παίκτη. Δεδομένο είναι όμως και το ενδιαφέρον της Σάλκε για την απόκτησή του. Κάτι που αναπαράγεται πολύ από τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, ότι δηλαδή ο γερμανικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον ετήσιο δανεισμό του Ουκρανού παίκτη, ο οποίος ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Χόρχε Σαμπάολι στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Παράλληλα, δημοσιεύματα υπάρχουν και από την Τουρκία, για ενδιαφέρον των Μπεσικτάς και Γαλατά, αλλά το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αυτό της μετακόμισης στο Γκελζενκίρχεν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags