Facebook Pixel Αυτόν ζήτησε ο Μπέντο, τα έσκασε ο Μαρινάκης!
| 2016-08-30 00:05:00

Αυτόν ζήτησε ο Μπέντο, τα έσκασε ο Μαρινάκης!

Αυτόν ζήτησε ο Μπέντο, τα έσκασε ο Μαρινάκης!

Έστω και στο φινάλε των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα σημαντικό ποσό από ταμεία του και φέρνει το Λιμάνι τον «εκλεκτό» του Πορτογάλου προπονητή.

Ο μεταγραφικός "οργασμός" που επικρατεί στο Λιμάνι καλά κρατεί, κάτι απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς τα κενά στο ερυθρόλευκο ρόστερ, τα οποία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τρέχουν να κλείσουν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές ήταν γνωστό πως αναζητούν κεντρικό αμυντικό καθώς ο Δημήτρης Σιόβας δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο. Μάλιστα, ο αντικαταστάτης του θα είναι ένας παίκτης που ο Πορτογάλος γνωρίζει και εκτιμά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λιγες ώρες, πρόκειται για τον Μπρούνο Βιάνα, με τον οποίο ο Μπέντο συνεργάστηκε κατά τη θητεία του στην Κρουζέιρο.

Ο 21χρονος στόπερ θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στη θέση του και ως εκ τούτου, η διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί με το... αζημίωτο. Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα πρόκειται να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή!!

Πάντως, ο Μπέντο φαίνεται να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού αμυντικού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και στην Κρουζέιρο τον χρησιμοποιούσε ως βασικό, κάτι που άλλαξε όταν ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού αποχώρησε με αποτέλεσμα ο Βιάνα να... τρώει πάγκο! Συνολικά, ο Βιάνα μετρά 13 συμμετοχές στο φετινό Μπραζιλεράο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για αυτό θα τους κάνει πλάκα μία ζωή ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags