Facebook Pixel Η πρόταση 4 εκατ. στο Λιμάνι και ο Παναθηναϊκός!
| 2016-08-31 23:45:00

Η πρόταση 4 εκατ. στο Λιμάνι και ο Παναθηναϊκός!

Η πρόταση 4 εκατ. στο Λιμάνι και ο Παναθηναϊκός!

Φοβερή ιστορία στο φινάλε των μεταγραφών με την κρούση στον Ολυμπιακό για βασικότατο άσο της ομάδας. Ποια η απάντηση και πού… κολλάνε οι Πράσινοι;

Με καμία άλλη μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών δεν έμοιαζε η φετινή στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την απόφαση της διοίκησης να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, έτρεχαν για τις… πινελιές την τελευταία ημέρα. Εκτός όμως από τις αφίξεις, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τις προτάσεις που δέχθηκαν οι Πειραιώτες.

Μάλιστα, την Τετάρτη το απόγευμα υπήρξε και ένα μίνι θρίλερ με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο της Τραμπζονσπόρ, που έδωσε τα… ρέστα της για να τον αποκτήσει από τους Πειραιώτες. Οι Τούρκοι έκαναν επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, κατέθεσαν μία καλή πρόταση που πλησίασε στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Η πρώην ομάδα του Καρντόσο είχε μάλιστα προσφέρει και ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Πάρντο, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε την προσφορά, ζήταγε περισσότερα χρήματα και έτσι δεν έδωσε το «οκ» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη έβαλε στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό για λίγες ώρες, καθώς οι Τούρκοι ίσως και σε μία προσπάθεια να… απειλήσουν τον Ολυμπιακό, έδειξαν πως εφόσον δεν πάρουν τον Πάρντο, θα κινηθούν για τον Μπουμάλ του Τριφυλλιού. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το σενάριο για πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός το διέψευσε πολύ γρήγορα.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν… ψάρωσε και δεν ήθελε να δώσει έναν βασικό του ποδοσφαιριστή με αυτά τα χρήματα, καθώς στην Μπράγκα έχει δώσει περίπου 4.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει! Πώς να τον δώσει με λιγότερα;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι εκπομπές στα κανάλια των Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags