Facebook Pixel Ξένος άσος στον ΠΑΟ για προπόνηση και ...βλέπουμε!
| 2016-09-06 15:00:00

Ξένος άσος στον ΠΑΟ για προπόνηση και ...βλέπουμε!

Ξένος άσος στον ΠΑΟ για προπόνηση και ...βλέπουμε!

Φήμες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» ετοιμάζουν μία σημαντική επιστροφή! Φέρνουν από τώρα πίσω παλιό παίκτη τής ομάδας για να ενσωματωθεί, όμως, στο ρόστερ από ...Γενάρη!
 

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να ξεκαθάρισε τις προάλλες ότι στον Παναθηναϊκό τελείωσαν οι μεταγραφές, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε μία σημαντική άφιξη στο Κορωπί.

Πρόκειται για πρώην άσο τής ομάδας, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και παίζει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει προπονήσεις με το Τριφύλλι.

Ο λόγος για τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, για τον οποίο ακούστηκε έντονα πριν λίγες μέρες ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ δεν πήρε τελικά μεταγραφή, όπως ήλπιζαν οι άνθρωποι τής ομάδας (επομένως δεν άδειασε θέση ξένου), ναυάγησε την επιστροφή του Μοζαμβικανού μέσου.

Πάντως, τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι το όνομα τού Σιμάο Μάτε Τζούνιορ παραμένει ζεστό για τους Πράσινους και λέγεται, μάλιστα, πως υπάρχει η σκέψη να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για να προπονείται στο Κορωπί.

Όπως κυκλοφορεί, αυτό θα συμβεί για να μπορέσει ο παίκτης να μείνει σε καλή κατάσταση μέχρι τον Γενάρη, όταν και θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα, με την προυπόθεση, βεβαίως, ότι θα παραχωρηθεί ταυτόχρονα κάποιος ξένος.

Παράλληλα, αν ο Μοζαμβικανός προπονείται τόσο καιρό με την ομάδα, θα μπορέσει να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να μάθει το πλάνο τού προπονητή, έτσι ώστε τον Γενάρη να είναι ετοιμοπόλεμος από κάθε άποψη.

Εξάλλου, η ενδεχόμενη άφιξη τού Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα αποτελέσει και μία μορφή πίεσης προς τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος αποτελεί μία σημαντική λύση για τα χαφ, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags