Facebook Pixel "Να κατακτήσουμε έναν τίτλο, όποιος και αν είναι αυτός"
| 2016-09-12 15:25:00

"Να κατακτήσουμε έναν τίτλο, όποιος και αν είναι αυτός"

"Να κατακτήσουμε έναν τίτλο, όποιος και αν είναι αυτός"

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού: «Κάναμε μία καλή αρχή. Θεωρώ ότι είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι. Περιορίσαμε τον αντίπαλο, ώστε να μην έχει πολλές φάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς καταφέραμε να κερδίσουμε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ξεκινήσαμε με το δεξί και ελπίζω να υπάρχει ανάλογη συνέχεια».

Για το πρωτάθλημα: «Θα έπρεπε να υπάρχει ισότητα σε όλες τις ομάδες, κάτι που χρειάζεται πολύ. Σε όποια θέση και αν είναι. Χρειάζεται ισότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το τι πρέπει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ: «Η ομάδα σιγά-σιγά αλλάζει νοοτροπία. Έχουν έρθει παίκτες που έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουν από πρωταθλητισμό, όχι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι έμπειροι παίκτες, είναι καλές προσθήκες που χρειαζόταν η ομάδα. Πιστεύω ότι βάσει την εμπειρία τους, η χρονιά είναι διαφορετική».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Να κατακτήσουμε έναν τίτλο, όποιος και αν είναι αυτός. Σίγουρα θα είναι μία επιτυχία για την ομάδα και να έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Γλύκου στην κάμερα του PAOK TV:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags