Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλέψει παίκτη από Γιουνάιτεντ-Σίτι!
| 2016-09-23 18:28:00

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλέψει παίκτη από Γιουνάιτεντ-Σίτι!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλέψει παίκτη από Γιουνάιτεντ-Σίτι!

Ο Δικέφαλος …τρέχει για να προλάβει να κλείσει δύο ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο στόχαστρο των ομάδων του Μάντσεστερ. Στο «κόλπο» και ο Ολυμπιακός!

Στον ΠΑΟΚ είχαν προαναγγείλει την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα πλαισίωνε τον Κλάους Αθανασιάδη και θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη μεταγραφική επένδυση του καλοκαιριού. Εν τέλει, η προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου πρόλαβε τους διοικούντες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κλείσουν τον παίκτη που επιθυμούσαν.

Για να μην την… ξαναπατήσουν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, φροντίζουν να κινηθούν από τώρα για τη μεταγραφική περίοδο βολιδοσκοπώντας τους υποψήφιους στόχους και κλείνοντας εγκαίρως τον εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ βελγικής εφημερίδας, οι Θεσσαλονικείς έχουν ρίξει «δίχτυα» στη Σερβία παρακολουθώντας έναν παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και έναν της Παρτιζάν. Γι’ αυτό τον λόγο, στο πρόσφατο μεγάλο ντέρμπι των δυο ομάδων φέρεται να βρέθηκε άνθρωπος του ΠΑΟΚ, αλλά και των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ!

Μάλιστα, οι παίκτες στους οποίους είχαν στραμμένο το βλέμμα του ο εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας είναι οι ίδιοι με αυτούς των παραπάνω σπουδαίων συλλόγων! Ο λόγος για τον Ούγκο Βιέιρα του Ερυθρού Αστέρα και τον Νεμάνια Μιχαΐλοβιτς της Παρτιζάν.

Ο πρώτος είναι… παλιός γνωστός στα μέρη μας αφού στο παρελθόν είχε αποτελέσει διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ήθελε να τον φέρει στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στη Σερβία μετρώντας 26 γκολ σε 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Όσο για τον έτερο παίκτη, είναι μόλις 20 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags