Facebook Pixel Κάθε βράδυ σκέφτεται τι να κάνει για να βρεθεί στην επικαιρότητα
| 2016-10-06 16:22:00

Κάθε βράδυ σκέφτεται τι να κάνει για να βρεθεί στην επικαιρότητα

Κάθε βράδυ σκέφτεται τι να κάνει για να βρεθεί στην επικαιρότητα

ΜΕΓΑΣ είσαι Χαράλαμπε Σταύρο Κοντονή και θαυμαστά τα έργα σου. Ο δαιμόνιος Ζακυνθινός το 'πε και το 'κανε. Πήρε Σπανούλη - Διαμαντίδη και τους κουβάλησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων για να διδάξουν το «ευ αγωνίζεσθαι» στους πιτσιρικάδες. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης 

Κι από κοντά να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι ο ίδιος ο υπουργός. Στα φλας των φωτογράφων και στις κάμερες. Που τραβάγανε τον ακάματο υπουργό να παίζει μπάσκετ με τα σκαρπίνια. Να μπιστάει την μπάλα και να βάζει καλάθι με λέι απ. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι είχαν κατεβάσει τις μπασκέτες σε ύψος 2,05 αντί του κανονικού 3,05, προκειμένου να σκοράρει με ευχέρεια ο υπουργός, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Αυτό που μετράει είναι ο συμβολισμός. Και μη βρεθεί κανένας παραδόπιστος και κακοήθης να πει ότι ο Θανάσης Βέγγος στις ελληνικές ταινίες έκανε πολύ περισσότερα. Ο περί ου ο λόγος Κοντονής δουλεύει. Μέρα νύχτα. Και πολύ περισσότερο τη νύχτα. Μάτι δεν κλείνει. Στριφογυρνάει στο κρεβάτι και σκέφτεται. Σκέφτεται τι θα κάνει για να να βρεθεί στην επικαιρότητα και να πάρει τη δόση δημοσιότητας που είναι αθεράπευτα εξαρτημένος.

Ολες αυτές οι γελοιότητες με τους αθλητές θα είχαν αξία αν γίνονταν εν κρυπτώ. Ανευ του συνεργείου της πάντα πρόθυμης στους υπουργούς κρατικής τηλεόρασης. Από τη στιγμή που ο υπουργός χρησιμοποιεί τους αθλητές σαν κομπάρσους για την προσωπική του λεζάντα, πρόκειται για κατάντημα.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags