Facebook Pixel Είδατε τι είπε ο Λουτσέσκου για Παναθηναϊκό;
| 2016-10-16 19:26:00

Είδατε τι είπε ο Λουτσέσκου για Παναθηναϊκό;

Είδατε τι είπε ο Λουτσέσκου για Παναθηναϊκό;

Πώς σχολίασε το τεράστιο διπλό της Ξάνθης, αλλά και την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού ο Ραζβάν Λουτσέσκου;

Ο τεχνικός των Ακριτών έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καμία ουσιαστική ευκαιρία και επισήμανε πως πρώτος στόχος της ομάδας τού είναι η παραμονή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Για εμάς είναι μία τεράστια νίκη μετά από αρκετή δουλειά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν φανταστικοί. Πρώτα απ’ όλα ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια κατοχή, αλλά ελέγξαμε εμείς το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρίες και να έχει καλή ανάπτυξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε με τον ίδιο τρόπο, αλλά η μόνη διαφορετική κατάσταση ήταν όταν μετά το 70’ όταν ο Παναθηναϊκός έκανε επίθεση με βαθιές μπαλιές θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς παίκτες του, αλλά οι παίκτες μας αντέδρασαν τέλεια. Ήμασταν τυχεροί γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φανταστικά γκολ, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είδα κάποια ευκαιρία από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι είναι μία νίκη που αξίζουμε με το παραπάνω».

Για το πως καταφέρνει κάθε χρόνο να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό: «Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κάποιες φορούμε να το κάνουμε, κάποιες φορές κάνουμε λάθη. Όταν ερχόμασταν είπα στον συνεργάτη μου γιατί δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες με τραυματίες. Τώρα ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και μπορούμε να παλέψουμε για παραπάνω πράγματα. Δεν είναι εύκολο για τις μεγάλες ομάδες να αντιμετωπίζουν επιθετικές ομάδες που παίζουν με συγκέντρωση και ίσως αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο τέλος του πρώτου γύρου: «Είναι πολύ μακρινό μέχρι τότε. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι το προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο. Αυτό που είπα είναι ότι το πρόγραμμά μας ήταν δύσκολο στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το αν ένιωσε ανασφάλεια το διάστημα που δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα: «Όχι ποτέ δεν ένιωσα άσχημα. Ξέρω ότι η δουλειά πήγαινε καλά. Όταν η ομάδα παίζει καλά και κάτι δεν πηγαίνει καλά πρέπει να συνεχίζεις να έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση. Έχετε δίκιο ότι ήταν μεγάλο το διάστημα χωρίς νίκη, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε και να παλεύουμε σε αυτές τις δυσκολίες».

Για τον στόχο της ομάδας του τη φετινή σεζόν: «Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Το δεύτερο να σώσουμε την κατηγορία το γρηγορότερο δυνατό και μετά θα δούμε και θα σκεφτούμε και το επόμενό μας βήμα. Για το Κύπελλο θα σκεφτούμε μετά τον αγώνα του Πλατανιά. Αν πάμε για το μεθεπόμενο παιχνίδι θα κάνουμε μεγάλο λάθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags