Facebook Pixel Κι όμως, ο Τίγρης πήγε να ξαποστείλει τον Μοράις!
| 2016-10-20 14:30:00

Κι όμως, ο Τίγρης πήγε να ξαποστείλει τον Μοράις!

Κι όμως, ο Τίγρης πήγε να ξαποστείλει τον Μοράις!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο Μελισσανίδης τα ...πήρε στο κρανίο και λίγο έλειψε να τελειώσει τον Πορτογάλο κόουτς σε χρόνο ρεκόρ!

Κι όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε τινάξει στον αέρα την πρόσληψη τού Ζοσέ Μοράις, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Τίγρης είχε ζητήσει από τον Πορτογάλο τεχνικό να μη διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο σχετικά με τις επαφές τους, μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, λίγο πριν ο Ζοσέ Μοράις φτάσει στα γραφεία τής ΑΕΚ για τα τυπικά, το όνομά του κυκλοφόρησε στα Μέσα, με αποτέλεσμα το αφεντικό τής Ένωσης να γίνει έξαλλο!

Δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως η διαρροή προήλθε από τον Πορτογάλο, ωστόσο ο ηγέτης τής ΑΕΚ δεν εξέτασε εκείνη τη στιγμή το πώς και το γιατί, δίνοντας εντολή στους συνεργάτες του να μην προχωρήσουν το deal με τον 51χρονο προπονητή!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεώρησε ότι ο Ζοσέ Μοράις αθέτησε το λόγο του και έδωσε στον Τύπο την πληροφορία ότι αναμένεται να αναλάβει την ΑΕΚ. Γι' αυτό θέλησε να τον ...ξαποστείλει λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές!

Ωστόσο, μετά από παρότρυνση των στενών του ανθρώπων άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μη χαλάσει τη συμφωνία με τον Πορτογάλο, τον οποίο, άλλωστε, πιστεύει πολύ.

Εξάλλου, λίγες ώρες αργότερα, όταν τα ...πνεύματα είχαν ηρεμήσει, ο Τίγρης τού έδωσε τα κλειδιά τής ομάδας και τού ζήτησε να κάνει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags