Facebook Pixel «Μισός» στη Λεωφόρο με Σταντάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-10-20 22:44:00

«Μισός» στη Λεωφόρο με Σταντάρ!

«Μισός» στη Λεωφόρο με Σταντάρ!

Σα να μην έφτανε η αποψινή ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Βέλγους την επόμενη αγωνιστική με πολλές απουσίες!

Η γκαντεμιά έχει χτυπήσει αρκετές φορές την πόρτα του Παναθηναϊκού φέτος, ωστόσο στη Λιέγη το κακό.. παράγινε!

Οι Πράσινοι αναγκάστηκαν να καταφύγουν αρκετές φορές σε σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να «κιτρινιστούν», ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.

Οι Πράσινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Σταντάρ στη Λεωφόρο σε ένα ματς «ζωής ή θανάτου» στις 3 Νοεμβρίου με σημαντικές απουσίες. Ο Βιγιαφάνιες και ο Ζέκα θα λείψουν λόγω τιμωρίας εξαιτίας των καρτών που δέχθηκαν απόψε. Βέβαια, ο Πορτογάλος μάλλον θα έλειπε ούτως ή άλλως αφού υπέστη τράβηγμα και είναι πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ικανό χρονικό διάστημα.

Σε αυτούς προσθέστε και το γεγονός ότι ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή με τον Άγιαξ και καταλαβαίνετε ότι το κέντρο του Παναθηναϊκού θα είναι άδειο από λύσεις!

Τέλος, ο Στραματσόνι περιμένει να ενημερωθεί και για το μέγεθος του προβλήματος του Κρίστοφερ Σάμπα που αποχώρησε τραυματίας στο αποψινό παιχνίδι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags