Facebook Pixel Σάλος από τις βουτιές του Λάζαρου! "Πάρε μαθήματα από τον Φορτούνη, το πας για Καραγκούνης"! (ΦΩΤΟ)
| 2016-10-26 12:45:00

Σάλος από τις βουτιές του Λάζαρου! "Πάρε μαθήματα από τον Φορτούνη, το πας για Καραγκούνης"! (ΦΩΤΟ)

Σάλος από τις βουτιές του Λάζαρου! "Πάρε μαθήματα από τον Φορτούνη, το πας για Καραγκούνης"! (ΦΩΤΟ)

Την κατακραυγή των φιλάθλων προκάλεσε η ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Φοβερά πράγματα γράφτηκαν στα social media!

Μπορεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ένωσης, ωστόσο η ενέργειά του να ...βουτήξει για πέναλτι (δείτε το βίντεο ΕΔΩ) την ώρα που το σκορ ήταν στο 1-0 ήταν ιδιαίτερα άσχημη.

Μάλιστα, είχε κάνει κάτι παρόμοιο και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, εκθέτοντας και πάλι, όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο διεθνής άσος έχει μεγάλη ποιότητα ως ποδοσφαριστής που δε χρειάζεται να εκβιάζει τέτοιες ενέργειες που αμαυρώνουν την εικόνα του.

Όπως ήταν φυσικό, η επιλογή του να ...πέσει στη φάση του 75ου λεπτού του αγώνα με την Κέρκυρα, προκάλεσε και τα σχόλια των οπαδών, όχι μόνο των Κιτρινόμαυρων, αλλά και άλλων ομάδων, που έσπευσαν να τον "κράξουν" στο διαδίκτυο και στα social media γι΄ αυτή του την ενέργεια.

Από χθες, άλλωστε, στο θέμα που ανέβασε ο SportDog με το βίντεο της ...πτώσης του Λάζαρου υπήρχαν πολλά μηνύματα αναγνωστών και γενικά άνοιξε μεγάλη κουβέντα για την ενέργεια του διεθνούς εξτρέμ.

Ο Sportdog συγκέντρωσε παρακάτω μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις για το "θέατρο" του άσου της Ένωσης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags