Facebook Pixel Μήνυμα Καραπαπά για την «παράγκα»!
| 2016-11-05 21:10:00

Μήνυμα Καραπαπά για την «παράγκα»!

Μήνυμα Καραπαπά για την «παράγκα»!

Διαβάστε τι έγραψε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις τελευταίες εξελίξεις στον ελληνικό αθλητισμό και τις δηλώσεις του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού περί παράγκας.
 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην πρώτη του δήλωση ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι η επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη «αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προσπάθεια της «παράγκας» να επιβιώσει με κάθε μέσο».

Λίγο αργότερα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στον Υφυπουργό. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει «ποιός είναι ο παραγκάρχης της Θηβών, ποιοί συνεργάζονται μαζί του διαχρονικά και ποιός είναι ο ρόλος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Για τα περί "παράγκας" που έχουν φαγωθεί οι Υπουργοί, ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα να τους πω (δεν είναι μυστικό το ξέρει όλη η Ελλάδα) ποιός είναι ο παραγκάρχης της Θηβών, ποιοί συνεργάζονται μαζί του διαχρονικά και ποιός είναι ο ρόλος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μην έχετε άγχος. Ένα τηλέφωνο μακριά είμαι...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags