Facebook Pixel Κοντός (μόλις 1,80 μ.) αλλά ...θαυματουργός! "Χτυπάει" φοβερό τριποντάκια ο ΠΑΟ, με μηνιάτικο 35.000 ευρώ!
| 2016-11-09 00:00:00

Κοντός (μόλις 1,80 μ.) αλλά ...θαυματουργός! "Χτυπάει" φοβερό τριποντάκια ο ΠΑΟ, με μηνιάτικο 35.000 ευρώ!

Κοντός (μόλις 1,80 μ.) αλλά ...θαυματουργός! "Χτυπάει" φοβερό τριποντάκια ο ΠΑΟ, με μηνιάτικο 35.000 ευρώ!

Mία απίθανη περίπτωση παίκτη προστέθηκε στην "πράσινη" λίστα για τον αντι-Τζέιμς! Γιατί ο Πασκουάλ δε θέλει να πάει σε πρωτοκλασάτη επιλογή; Διάβασε το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο χρόνος περνάει και οι Πράσινοι ακόμα δεν έχουν βρει τον εκλεκτό για την περιφέρεια που θα καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς για το διάστημα που ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης.

Βέβαια, δεν είναι ανάγκη να πρόκειται για παίκτη "πρώτης γραμμής" αφού ο Αμερικανός επιστρέφει σε περίπου έναν μήνα και θα διαμορφώσει το βασικό δίδυμο στα γκαρντ στο πλευρό του Νικ Καλάθη.

Έτσι, ο Πασκουάλ δεν αναζητά ακριβώς έναν αντι-Τζέιμς, αφού παίκτη με τα προσόντα και την ποιότητά του είναι πολύ δύσκολο να βρουν αυτή την περίοδο, αλλά κάποιον που να γεμίσει το ρόστερ στην περιφέρεια για λιγότερο από ένα μήνα.

Συνεπώς, δε σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να κάνουν κάποια οικονομική υπέρβαση, αλλά αντίθετα θέλουν να προσφέρουν γύρω στις 30-35.000 το μήνα ετησίως στον παίκτη που θα έρθει.

Αυτό ακριβώς ήταν και το πρόβλημα στην περίπτωση του Μάρκο Πόποβιτς, το οικονομικό δηλαδή. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Κροάτη, η Φουενλαμπράδα, δεν έδειξε διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλες τις διαθέσιμες λύσεις και ψηλά στη λίστα του φέρεται να είναι ο Πολ Στολ. Πρόκειται για Μεξικανό γκαρντ, 31 ετών, που είναι ελεύθερος, ενώ πέρυσι έπαιξε με τη φανέλα της Σάρατοφ της Ρωσίας.

Ο Στολ είναι μόλις 1.80 σε ύψος, αλλά διαθέτει τρομερό σουτ τριών πόντων. Πρόκειται για παίκτη με μπόλικο ταλέντο που μάλιστα είχε ξεχωρίσει όταν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Χάιφα για το γεγονός ότι έκανε ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις σε φιλικά με ομάδες του ΝΒΑ.

Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags