Facebook Pixel Απίθανη ατάκα Τζαβέλλα για τους πανηγυρισμούς!
| 2016-11-14 01:24:00

Απίθανη ατάκα Τζαβέλλα για τους πανηγυρισμούς!

Απίθανη ατάκα Τζαβέλλα για τους πανηγυρισμούς!

Διαβάστε τι είπε για τον τρόπο που το χτύπαγαν όλοι οι διεθνείς, μετά την φανταστική γκολάρα που σημείωσε στο 95ο λεπτό κόντρα στους Βόσνιους.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας για τους πανηγυρισμούς μετά το 1-1, τόνισε κάνοντας πλάκα, πως όλοι με χτύπαγαν, βγάζοντας το άχτι τους…

«Είναι κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Είμαστε χαρούμενοι. Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν δώρο το αποτέλεσμα.  Στο ποδόσφαιρο όταν δεν νικάς είναι σημαντικό να μην χάνεις. Αν χάναμε θα ήταν καταστροφικό», είπε αρχικά.

 
Μετά ρωτήθηκε για το τέρμα που σημείωσε και του μεταφέρθηκε πως έγιναν... πολλά για να σκοράρει, όπως π.χ. το ότι δεν αντικαταστάθηκε λόγω της αποβολής του Κυριάκου Παπαδόπουλου. 
 
«Θα μπορώ να σας το πω αν προκριθούμε (σ.σ. εάν είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει σημειώσει). Δεν είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, αν και ήμασταν προετοιμασμένοι. Καταφέραμε στο τέλος να κλέψουμε τον πόντο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Επιασα καλά το σουτ. Με... βαράγαν όλοι στο τέλος για να βγάλουν το άχτι τους (σ.σ. γέλια για τους πανηγυρισμούς). Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και μία ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Το σημαντικό θα είναι να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ. Να βελτιωθούμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags