Facebook Pixel Φήμες για Χατζηϊσαϊα
| 2016-11-15 13:10:00

Φήμες για Χατζηϊσαϊα

Φήμες για Χατζηϊσαϊα

Ως γνωστόν, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τον 24χρονο στόπερ, οπότε ενόψει Ιανουαρίου τα σενάρια για το μέλλον του είναι αρκετά...

Φήμες για επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον Πανιώνιο, έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες με τον παίκτη να ψάχνει χρόνο συμμετοχής. Ο 24χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ και κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Γιάννη Σκόνδρα που επίσης δεν είναι στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Τη φετινή σεζόν δεν έχει συμμετοχή σε επίσημο ματς και πέρυσι έκανε δέκα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 250.000 ευρώ φέρεται να ρίχνει γέφυρες προς Νέα Σμύρνη ώστε να επιστρέψει σε αυτήν με τη μορφή δανεισμού.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο και έχει… ρίξει το μπαλάκι στον ποδοσφαιριστή. Αν βρεθεί φόρμουλα ώστε να καλυφθεί σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, τότε θα ανάψει το… πράσινο φως για να επιστρέψει στον Πανιώνιο ο Χατζηισαΐας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags