Facebook Pixel Η αποθέωση του Κριστιάνο στον Φερνάντο Σάντος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-19 11:57:00

Η αποθέωση του Κριστιάνο στον Φερνάντο Σάντος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθέωση του Κριστιάνο στον Φερνάντο Σάντος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον τελικό του EURO, όπου ο 31χρονος άσος συγκλονίζει με αυτά που λέει για τον προπονητή του!

Ο Ρονάλντο μπήκε το βράδυ της 10ης Ιουλίου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Γαλλία στο «Σταντ ντε Φρανς» και μίλησε στους συμπαίκτες του, ενώ χρησιμοποίησε αποθεωτικά λόγια τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό, τον άνθρωπο που οδήγησε την χώρα της Ιβηρικής στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θρίαμβό της. 

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν εκεί τον άνθρωπο» λέει στην αρχή της ομιλίας του ο Κριστιάνο και στρέφει το βλέμμα του προς τον Σάντος.

«Χωρίς αυτόν, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Στη συνέχεια, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση. Στην Πορτογαλία δεν το πίστευε κανείς και τα καταφέραμε, Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος. Εϊναι μια από τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής μου. Ξεχάστε τις ατομικές διακρίσεις, το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο χαρούμενη στη ζωή μου. ¨Εκλαψα τρεις - τέσσερις φορές, χρειάστηκε να με ηρεμήσει ο αδερφός μου. Του είπα πως δεν γίνεται. Είναι αλήθεια, το λέω μέσα από την καρδιά μου, ορκίζομαι στην ζωή του γιου μου, είμαι τόσο τόσο τόσο ευτυχισμένος. Μπορώ να το επαναλάβω εκατό φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι το τρόπαιο που έλειπε. Χάρη σε όλους εσάς, τους παίκτες, το επιτελείο και πάλι χάρη σε εσένα κόουτς» λέει στη συνέχεια ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και ακολουθεί αποθέωση στον προπονητή του...

«Πρώτος απ΄όλους εσύ είχες πίστη και αλήθεια αυτό με άγγιξε. Χάρη στο ιατρικό επιτελείο, σε όλους, τον Ζοακίν, τον Ρικάρντο, τον Μιγκέλ, τον αδερφό μου. Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι χαρούμενος. Το αξίζαμε. Είμαστε πια στην ιστορία της Πορτογαλίας. Είμαστε η πρώτη ομάδα που το πετύχαμε».

Ακολούθησαν χειροκροτήματα και αποθέωση του Ρονάλντο, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο:  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags