Facebook Pixel Και αστέρι από το ΝΒΑ βλέπει ο Παναθηναϊκός - Πότε αποφασίζει ο Πασκουάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-19 22:20:00

Και αστέρι από το ΝΒΑ βλέπει ο Παναθηναϊκός - Πότε αποφασίζει ο Πασκουάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αστέρι από το ΝΒΑ βλέπει ο Παναθηναϊκός - Πότε αποφασίζει ο Πασκουάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο όνομα από τον μαγικό κόσμο για τον Παναθηναϊκό που θα κάνει τα πάντα για να ενισχυθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ!

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ και Ολυμπιακό κατέστησαν επιτακτική ανάγκη την μεταγραφή ψηλού, ύστερα από τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ και ήδη στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί σε παίκτες που μπορούν να έρθουν άμεσα στην ομάδα.

Οι Πράσινοι έχουν φουλάρει τις μηχανές τους για να βρουν τον αντικαταστάτη του Γκιστ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι από το πρωί στο γραφείο του και να έχει, πλέον, στα χέρια του πάρα πολλά ονόματα παικτών για την φροντ λάιν.

Τα περισσότερα από αυτά είτε δεν κάνουν, είτε έχουν απορριφθεί από τον Ισπανό κόουτς, ωστόσο, έχει φτάσει στα χέρια του μια πρόταση παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά αν τελικά έρθει στην χώρα μας.

Ο λόγος για τον Τζάρνελ Στόουκς, ο οποίος "κόπηκε" πριν μερικές ημέρες από τους Ντένβερ Νάγκετς και έχει προταθεί στους ανθρώπους του "τριφυλλιού", που εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο 22χρονος Στόουκς (2.06 μ.) μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "4", όσο και στο "5" και πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό παίκτη με ιδιαίτερα σωματικά προσόντα, που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που ψάχνει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός.

Με θητεία σε Μέμφις Γκρίζλις και Μαϊάμι Χιτ ο Στόουκς αποτελεί σίγουρα μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση για τους Πράσινους, με τον Πασκουάλ να αποφασίζει το αργότερο μέχρι την Τρίτη για την μεταγραφή που θα κάνει το "τριφύλλι".

Δείτε τον σε δράση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

«Μπαμ» Γιαννακόπουλου μετά τον Ολυμπιακό: Δεν το βάζει κάτω και παλεύει να φέρει αυτόν για αντι-Γκιστ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags