Facebook Pixel Λεάλι: "Ολυμπιακός, όπως Γιουβέντους"!
| 2016-11-28 20:24:00

Λεάλι: "Ολυμπιακός, όπως Γιουβέντους"!

Λεάλι: "Ολυμπιακός, όπως Γιουβέντους"!

Ο Ιταλός πορτιέρε του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα του Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο για τη θητεία του στους ερυθρόλευκους τους οποίους παρομοίασε με τη "μεγάλη κυρία"!

Αναλυτικά η συνέντευξη στο gianlucadimarzio.com:

«Επιτέλους ήρθα σε μία ομάδα που έχει ως σκοπό της να κερδίζει. Το περιβάλλον εδώ δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Γιουβέντους.

Νιώθω καλά και βρίσκομαι σε μία σπουδαία ομάδα. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την Super League και όποιο τρόπαιο υπάρχει στην Ελλάδα και μετά να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League, το οποίο στην Ιταλία πολλές φορές θεωρείται κατώτερης κατηγορίας, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ταχύτητα που παίζεται είναι πολύ υψηλή. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας κι αυτό με κάνει χαρούμενο. Η ζωή εδώ είναι άψογη είναι το τέλειο περιβάλλον για να δουλέψεις.

"Σωστή ευκαιρία"

Είμαι καλά. Η ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν αυτό που περίμενα, μία σημαντική ευκαιρία να γνωρίσω μία νέα πραγματικότητα. Έχω την ευκαιρία να παίξω σε μία σπουδαία ομάδα. Έψαχνα για κάτι διαφορετικό και το βρήκα το καλοκαίρι. Ήταν η σωστή ευκαιρία για μένα. Έπαιζα στο κύπελλο και την Ευρώπη και τώρα μετά τον τραυματισμό του Καπίνο παίζω και στο πρωτάθλημα. Ο στόχος εδώ είναι να μην δέχομαι ούτε ένα γκολ. Όταν συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι τέλειος και ότι πρέπει να βελτιωθείς.

Είναι μία μεγάλη ομάδα που θέλει να κερδίζει, επομένως όταν δέχεται ακόμα κι ένα γκολ είναι μία πηγή για να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα κάθε καλοκαίρι και να ξεκινάς από την αρχή. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις δανεικός και να ξεκινάς ψυχολογικά από το μηδέν. Εδώ στην Ελλάδα όμως είμαι χαρούμενος επειδή είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Αργότερα στην χρονιά θα δούμε τις θα γίνει για του χρόνου. Δεν είναι ωραίο να αλλάζεις ομάδα κάθε χρόνο.

"Ποτέ δεν πίστεψα οτι θα πάρω τη θέση του Μπουφόν"

Πρέπει να μπορείς να μείνεις σε μία ομάδα για να έχεις συνέχεια, αλλά όλες οι εμπειρίες που έχω είχαν τους λόγους τους. Στην Λαντσιάνο ήταν οι πρώτες και πολύ σημαντικές, στην Σπέτσια πετύχαμε τους στόχους μας, στην Τσεζένα ίσως ήταν τα πιο δύσκολα, πέρυσι στην Φροζινόνε άλλη μία σπουδαία χρονιά για μένα. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα πάρω την θέση του Μπουφόν.

Για μένα είναι ένα φαινόμενο, ο μεγαλύτερος όλων των εποχών και είναι ακόμα εκπληκτικός. Το σημαντικό για μένα ήταν να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος. Ήρθα εδώ χωρίς καν να το σκεφτώ. Μπορεί να ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό, αλλά δεν είχα αμφιβολίες για το που θα καταλήξω.

Σε ότι αφορά τον Καμπιάσο έχει μία θετική συνεισφορά ακόμα και στην προπόνηση. Έχει κερδίσει τα πάντα και από κάτι τέτοιους ανθρώπους μαθαίνεις. Δεν έχει κερδίσει τυχαία τόσα πολλά.

"Η ζωή στην Ελλάδα"

Σε ότι αφορά την ζωή είναι πιο παρόμοια με την Ιταλία από όσο φαντάζεστε. Ζω κοντά στην θάλασσα και κάνω ήσυχους περιπάτους. Βλέπω χαρούμενους ανθρώπους, μία πόλη με πολλά εστιατόρια και ανθρώπους που λατρεύουν να χαμογελούν. Είναι πολύ όμορφο να είσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Ο κόσμος στο γήπεδο είναι θερμός, ειδικά στα ντέρμπι η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Έχουμε τους περισσότερους οπαδούς στην Αθήνα, έχουμε την κατάλληλη πίεση και είναι φανταστικό να παίζεις στο Καραϊσκάκης». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags