Facebook Pixel Χαμός για τον αντι-Ροντρίγκες - "Μαρτύρησαν" τον "εκλεκτό" από τον ΠΑΟΚ – Γιατί "στόλιζαν" το Νο2!
| 2017-01-05 11:45:00

Χαμός για τον αντι-Ροντρίγκες - "Μαρτύρησαν" τον "εκλεκτό" από τον ΠΑΟΚ – Γιατί "στόλιζαν" το Νο2!

Χαμός για τον αντι-Ροντρίγκες - "Μαρτύρησαν" τον "εκλεκτό" από τον ΠΑΟΚ – Γιατί "στόλιζαν" το Νο2!

Αναστάτωση στο Δικέφαλο για το διάδοχο του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι! Ποιον αποκάλυψαν ότι έρχεται στην Τούμπα και γιατί «έκαψαν» τον έτερο εξτρέμ της λίστας;

Μεγάλη σύγχυση φαίνεται ότι επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκες.

Αυτή τη στιγμή μεγάλο φαβορί για διάδοχος του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ο Λεονάρντο της Παρτιζάν, ωστόσο το όνομα που βγήκε πρώτα προς τα έξω ήταν αυτό του Κροάτη Εντουάρνο, για τον οποίο από το Δικέφαλο έλεγαν τα χειρότερα μόλις προέκυψε το όνομά του.

Μάλιστα, στην Τούμπα γέλαγαν χαρακτηριστικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση και στην ουσία την "έκαιγαν", λέγοντας ότι ο παίκτης δεν απασχολεί, ωστόσο στη συνέχεια προωθήθηκε ως "νούμερο 2" της λίστας, πίσω από τον Λεονάρντο, κάτι που, φυσικά, αποδεικνύει τον ...πανικό που υπάρχει στο Δικέφαλο στην προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί ένας καλός εξτρέμ.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή ο Λεονάρντο είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που "μαρτύρησαν" οι "ασπρόμαυροι" στις συζητήσεις που είχαν με τους ανθρώπους της Γαλατασαράι, ανταλλάσσοντας απόψεις για τον αντι-Ροντρίγκες. Γι' αυτό και το όνομα Βραζιλιάνου βγήκε πρώτα από την Τουρκία.

Ο Λεονάρντο έχει μάνατζερ το γνωστό μεγαλοατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ και δεν έχει ενσωματωθεί στη χειμερινή προετοιμασία της Παρτιζάν, καθώς έχει λάβει σχετική άδεια, δείγμα της μεγάλης του συμβολής του στο πρώτο μισό της σεζόν. Όπως και να έχει, αν ο ΠΑΟΚ τον αποκτήσει, θα θέλει ένα μικρό διάστημα προσαγμογής...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags