Facebook Pixel Γιατί τρελάθηκε ο Καπίνο - Ποιος τον ...μπρίζωσε και ξέσπασε σε φωνές – Δείτε τι έγινε μετά την κατσάδα!
| 2017-01-22 14:45:00

Γιατί τρελάθηκε ο Καπίνο - Ποιος τον ...μπρίζωσε και ξέσπασε σε φωνές – Δείτε τι έγινε μετά την κατσάδα!

Γιατί τρελάθηκε ο Καπίνο - Ποιος τον ...μπρίζωσε και ξέσπασε σε φωνές – Δείτε τι έγινε μετά την κατσάδα!

Μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" χθες στο ματς με την Ξάνθη πήραν χαμπάρι τι έγινε ανάμεσα στον Έλληνα πορτιέρο κι έναν συμπαίκτη του! Ο Σκύλος ήταν εκεί και είδε...

Είναι από τα σκηνικά που τα παρατηρείς μόνο αν είσαι στο γήπεδο. Συμβαίνουν, βέβαια, πολλές φορές ανάμεσα στους παίκτες, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη ένταση.

Αυτό έγινε και σε κάποια φάση χθες, προς το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη κι ενώ το σκορ ήταν ακόμα "εύθραυστο", στο 1-0, για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Καπίνο έκανε μία κοντινή πάσα στον Ρέτσο, που ήταν σχετικά κοντά του, ο μικρός δεν την περίμενε και η μπάλα πέρασε άουτ για την αντίπαλη ομάδα.

Αμέσως ο γκολκίπερ των πρωταθλητών έβαλε τις φωνές στον νεαρό αμυντικό για το γεγονός ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος και δεν περίμενε την πάσα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο πρόλαβε να το πιάσει για λίγο και ο τηλεοπτικός φακός που έδειξε τον πορτιέρο των Πειραιωτών να φωνάζει προς τον Ρέτσο.

Προφανώς και ο Καπίνο ήθελε να ...ξυπνήσει τον συμπαίκτη του και να του δείξει ότι σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι θα πρέπει είναι πάντα σε εγρήγορση, ενώ ο Ρέτσος ήταν χαρακτηριστικό ότι δεν αντέδρασε καθόλου στις φωνές του συμπαίκτη του.

Μάλιστα, στην αμέσως επόμενη φάση που τους βρήκε μαζί, αφού ο Έλληνας πορτιέρο είπε πάλι κάτι στο αυτί του 18χρονου αμυντικού, μετά τον αγκάλιασε για τον εμψυχώσει, χωρίς, φυσικά, να δοθεί άλλη συνέχεια.

Ήταν, άλλωστε, μία στιγμή έντασης και τίποτα παραπάνω απ΄ αυτές που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον άπειρο και "άψητο" νεαρό άσο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags