Facebook Pixel Κετσετζόγλου: «Όλα τα λεφτά αυτός ο παιχταράς»
| 2017-01-26 18:40:00

Κετσετζόγλου: «Όλα τα λεφτά αυτός ο παιχταράς»

Κετσετζόγλου: «Όλα τα λεφτά αυτός ο παιχταράς»

Ποια είναι η μεταγραφή που ξέρουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες; Τους ξέρει, τον αγαπούν και τους αγαπά. Και άνετα παίζει από δεξιά με ανάποδο πόδι. Το έχει κάνει…

Για να είμαι έντιμος θα γράψω αυτό που έλεγα την ώρα του ματς. Με τον καημένο τον Μοράις μπορεί να είχαμε φάει και τρία γκολ στη Λιβαδειά. Στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι με τις ίδιες ακριβώς φάσεις. Γιατί εκτός όλων των άλλων ήταν και άτυχος ο θαυμάσιος αυτός άνθρωπος που δυστυχώς ήρθε στην ΑΕΚ λάθος εποχή και σε λάθος ρόλο. Βέβαια άφησε μια ομάδα με βασικές αρχές τακτικής οπότε δεν πήγε τελείως χαμένη η πάρα πολύ δουλειά που έκανε για να συμαζέψει τα ασυμάζευτα.

Και εκτός από αυτός υπάρχει άλλο ένα καλό. Τον Τιμούρ δεν τον πήγαινε κανείς παίκτης, τον Μοράις τον συμπαθούσαν όλοι για ήταν εκτός των άλλων και δίκαιος οπότε η ομάδα δεν μοιράστηκε στα δύο με παιδιά και αποπαίδια. Αυτά παρέλαβε ο Μανόλο μαζί με ένα καλό αλλά χωρίς πίστη σε τίποτα υλικό. Μέχρι τώρα, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι και πριν συμπληρώσει εβδομάδα, τέτοια ώρα την προηγούμενη Τετάρτη ακόμη περίμενε τα… εισιτήρια για να πετάξει για Αθήνα, έχει βάλει στην ομάδα δύο πράγματα. Αγωνιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Πρέσινγκ σχεδόν σε όλο το γήπεδο, σίγουρα από πολύ ψηλά, και κυνήγι με πάθος σε κάθε μπάλα. Και μαζί πίστη ότι όλα θα πάνε καλά ακόμη κι αν η ομάδα δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει και μπορεί. Και λίγη τύχη. Γιατί μας έλειψε πολύ κι αυτή. Πράγματι δεν ήταν καλή η ΑΕΚ κι ας είχε περισσότερες τελικές, κι ας μπορούσε να έχει προηγηθεί από τοπρώτο δεκάλεπτο, κι ας νίκησε τελικά.

Ολοι όμως έκαναν αυτό που μπορούσαν ανάλογα με την ημέρα που βρισκόταν. Ο Ανέστης που ήταν σε τρομερή μέρα ήταν τρομερός και έδειξε πως η ΑΕΚ έχει πάλι δύο τερματοφύλακες. Ο Κολοβέτσιος που ήταν σε κακή μέρα προσπάθησε να αποφύγει τα λάθη. Πήρα τον καλύτερο και τον χειρότερο για παραδέιγματα. Φυσικά όλα τα λεφτά ήταν ο Μεληκιώτης που έδειξε από τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά σε ένα ακατάλληλο γήπεδο πως το έχει. Αυτό αρκεί για να δικαιολογηθεί το ότι η ΑΕΚ τον απέκτησε. ΤΟ ΕΧΕΙ. Από εκεί και πέρα το που μπορεί να φτάσει θα το δείξει ο χρόνος, η ομάδα και το ίδιο το παιδί. Εχει όμως τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα παιδί αυτής της ηλικίας για να είναι στην ΑΕΚ. Αυτός είναι ο πήχης. Οχι πιο κάτω γιατί δεν υπάρχει νόημα. Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση, ουσιαστικά, από το πρώτο ματς περίπου όπως πέρυσι στο ίδιο γήπεδο με την διαφορά ότι φέτος ο Λεβαδειακός έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Χτύπησε το παιχνίδι δυνατά και ευτυχώς που δεν παίξαμε το ματς στην αρχική ημερομηνία αμέσως μετά την Τρίπολη… Αυτές ακριβώς οι ευκαιρίες πρέπει να μας προβληματίσουν. Η απουσία του Τσιγκρίνσκι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και όσο περνάει ο καιρός την καταλαβαίνουμε περισσότερο είτε δεν τρώει η ΑΕΚ γκολ, όπως στη Λιβαδειά, είτε τρώει τρία όπως στην Τρίπολη και το Αγρίνιο.

Επειδή μένουν 5 μέρες για το τέλςο των μεταγραφών πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με το ιατρικό τιμ. Πρέπει να δοθούν εγγυήσεις ότι ο παίκτης θα γυρίσει συγκεκριμένη μέρα και 100% έτοιμος να παίξει. Αλλιώς ίσως πρέπει να γίνει μια κίνηση έστω και για την απόκτηση ενός έμπειρου ακόμη και δανεικού κεντρικού αμυντικού. Με τρεις και μάλιστα τους συγκεκριμένους τρεις δεν βγαίνει η σεζόν και μετά την 1η Φεβρουαρίου ουδέν… λαθος αναγνωρίζεται. ΠΡΟΣΟΧΗ! Λίγη τύχη είχαμε και πήραμε και λίγη χαρά. Με την μεταγραφή του Αραούχο. Μια μεταγραφή αεροδρομίου με έναν παίκτη που όπως είπε κι ο Κρύος που ζει στην Ισπανία και ξέρει μπορεί να γίνει αν παίξει όπως μπορεί ο καλύτερος παίκτης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μια μεταγραφή από αυτές που αξίζουν κόπο και λεφτά. Καλώς να έρθει, καλώς να αρχίσει να τα βάζει γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

Και τώρα επειγόντως αριστερό μπακ. Αργήσαμε, εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια τώρα απλά πρέπει να έρθει ένα αριστερό μπακ. Και να γίνει η σοβαρή συζήτηση για το σέντερ μπακ και τον Τσιγκρίνσκι. Από εκεί και πέρα ποιος θα έλεγε όχι σε ένα ακόμη ακραίο επιθετικό. Μπαρμπόσα; Γιατί όχι. Τον ξέρουμε, μας ξέρει, τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Και άνετα παίζει από δεξιά με ανάποδο πόδι. Το έχει κάνει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags