Facebook Pixel "Χαμός" στον ΠΑΟΚ στο παρά πέντε των μεταγραφών - Τον "έφαγε" ο Ίβιτς και ο παίκτης χαιρετάει
| 2017-01-28 14:30:00

"Χαμός" στον ΠΑΟΚ στο παρά πέντε των μεταγραφών - Τον "έφαγε" ο Ίβιτς και ο παίκτης χαιρετάει

"Χαμός" στον ΠΑΟΚ στο παρά πέντε των μεταγραφών - Τον "έφαγε" ο Ίβιτς και ο παίκτης χαιρετάει

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ - Φεύγει ο αγαπημένος των οπαδών της Τούμπας!

Μέσα στην ημέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκες, που χθες το βράδυ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πετώντας από τη Γαλλία μέσω Γερμανίας.

Όμως, αναμένεται να υπάρξει και μία ανακοίνωση… αποχώρησης.

Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα, που θα πρέπει ήδη να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Κολόν Σάντα Φε, ως δανεικός όπως όλα δείχνουν μέχρι το καλοκαίρι αλλά με τον σύλλογο της Αργεντινής να έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει αφού στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Εδώ και καιρό όμως, ο Αργεντινός «ψαχνόταν» για να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Τελικά, η… διέξοδός του ήταν η Κολόν Σάντα Φε, έχοντας πετύχει φέτος 5 γκολ και 2 ασίστ σε 16 αγώνες, παίζοντας στους περισσότερους από αυτούς ως αλλαγή.

Ο Sportdog σας ενημέρωσε πριν από δύο μήνες πως ο Περέιρα σκέφτεται να την… κάνει, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε πρόβλημα εάν ο Αργεντινός παρέμενε στην Τούμπα ως μία εναλλακτική επιλογή για τον Ίβιτς, όμως αυτός δεν ήθελε ούτε με… σφαίρες να βρίσκεται πίσω από τους Αθανασιάδη, Κουλούρη και Πρίγιοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags