Facebook Pixel Τρελό καρφί από Χρήστο Δώνη για Παναθηναϊκό!
| 2017-01-30 12:33:00

Τρελό καρφί από Χρήστο Δώνη για Παναθηναϊκό!

Τρελό καρφί από Χρήστο Δώνη για Παναθηναϊκό!

Έμαθες τις δηλώσεις του, για τις μεγάλες ομάδες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορεί να τους πάρει βαθμούς ο Ηρακλής;

Με δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 μεταξύ άλλων τόνισε: «Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, ειδικά στα δυο τελευταία ματς. Πρέπει όμως να κερδίζουμε. Θα έπρεπε να κερδίσουμε τη Λάρισα. Πρέπει να το παλέψουμε και να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.

Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε κάποιες ομάδες από κάτω. Μακάρι να νικήσουμε την Κέρκυρα και να περάσουμε τη Βέροια και το Λεβαδειακό. μετά θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας.

Σίγουρα τώρα γνωριζόμαστε με τα παιδιά στην ομάδα. Η ομάδα ακολουθεί ένα πλάνο και είναι σε σωστό δρόμο. Δίνουμε την ψυχή μας και στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι. Μπορείς να πάρεις πόντους και από τους μεγάλους που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είδαμε τον Λεβαδειακό με τον ΠΑΟ. Έχουμε συνεχή παιχνίδια, αλλά θα τα δίνουμε όλα. Όλα τα ματς είναι τελικοί».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Μακάρι να ξαναδούμε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα μας δώσουν μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω να πάρουμε το ματς με την Κέρκυρα και να γυρίσει ο κόσμος που είναι σίγουρο ότι αγαπάει την ομάδα».

Αναφορικά με το μέλλον του είπε: «Έχω υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ανάλογα την κατάσταση».

Τέλος ο νεαρός μέσος συμπλήρωσε: «Αν δεν υπήρχαν τα διοικητικά προβλήματα η ομάδα θα ήταν μια χαρά. Ο προπονητής μας αναλύει πολύ καλά τον αντίπαλο.

Όλα τα προβλήματα τα ξεχνάς μέσα στο γήπεδο. Το βασικό είναι να σωθεί η ομάδα. Ήταν πιο εύκολο για τις άλλες ομάδες να βλέπουν τον Ηρακλή στους 7 πόντους. Τώρα με 5 πόντους σε 3 ματς άρχισαν να το βλέπουν αλλιώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags