Facebook Pixel Το έκανε κι αυτό ο Ίβιτς και κανείς δεν πήρε χαμπάρι: "Γονάτισε" παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σάλκε
| 2017-02-23 00:30:00

Το έκανε κι αυτό ο Ίβιτς και κανείς δεν πήρε χαμπάρι: "Γονάτισε" παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σάλκε

Το έκανε κι αυτό ο Ίβιτς και κανείς δεν πήρε χαμπάρι: "Γονάτισε" παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σάλκε

Λίγοι το κατάλαβαν, αλλά ο τεχνικός του Δικεφάλου έστειλε στη Γερμανία ξεκάθαρο μήνυμα προς συγκεκριμένο άσο της ομάδας για την πορεία του. Ρίξτε μια ματιά τι ακριβώς συνέβη... 

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τη Σάλκε κυνήγαγε …ένα θαύμα, μετά το βαρύ 3-0 στην Τούμπα, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς απέδειξε ξανά, γιατί θεωρείται ένας προπονητής με μέλλον.

Ο Σέρβος κόουτς όχι μόνο ρίσκαρε με το 3-5-2 και τα πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς "ανακάτεψε" την τράπουλα, μήπως και βρει κάτι καλύτερο στο χορτάρι.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι στους δύο παίκτες που ξεκίνησε μπροστά, δε βρισκόταν ο Αθανασιάδης, αλλά ο Κάμπος (που δεν είναι σέντερ φορ και φάνηκε) και ο Κουλούρης, ενώ ο Μυστακίδης αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο ως μπακ-χαφ!

Σε ένα ματς, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ ήθελε πολλά γκολ, για να κυνηγήσει έστω και το ...1% για την πρόκριση, ο Ίβιτς μη έχοντας δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον Πρίγιοβιτς, αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Κλάους, στέλνοντας του άλλο ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο Αθανασιάδης άλλωστε, δε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φάση, ενώ το γεγονός πως ακόμα δεν έχει σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα τον έχει "βαρύνει" με περισσότερο άγχος. Στην Ευρώπη, όμως, τα πηγαίνει σχετικά καλά φέτος και η πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα δικά του γκολ.

Η επιλογή, όμως, του Ίβιτς να μην τον ρίξει στο ματς ούτε ως αλλαγή και να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς και πολύ ταλαντούχους παίκτες, σίγουρα κάτι σημαίνει για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος στη Σούπερ Λιγκ μάλλον θα χάσει μόνιμα στα επόμενα ματς τη θέση του βασικού από τον "καυτόΠρίγιοβιτς, που έχει αποκτήσει ήδη τρομερή σχέση με τις αντίπαλες εστίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags