Facebook Pixel «Έσκασε» τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο στον…
| 2017-03-01 21:41:00

«Έσκασε» τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο στον…

«Έσκασε» τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο στον…

Το άξιζε με τις φετινές του εμφανίσεις!

Ο Στέλιος Μαλεζάς θα αγωνίζεται για δύο ακόμα χρόνια στον ΠΑΟΚ με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση του 32χρονου αμυντικού.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλεζά. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε, διάρκειας 1+1 έτους.
 

Ο Στέλιος Μαλεζάς ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2003 ως ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής των Πόντιων Κατερίνης κι έφτασε μέχρι τα τελικά ενός Euro κι ενός Mundial. Ενδιάμεσα μεσολάβησε ένα μονοετές… αγροτικό στον Ηρόδοτο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επέστρεψε καλύτερος και τον Ιανουάριο του 2006 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αγώνα με την Ξάνθη.

Σταδιακά και χάρη στην χαρακτηριστική εργατικότητά του κατάφερε να καθιερωθεί και ν’ ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2012 έπειτα από την πιο γεμάτη από συμμετοχές και καλύτερη από πλευράς εμφανίσεων σεζόν του, επέλεξε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η Μπουντεσλίγκα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ τον περίμενε. Έμεινε εκεί δύο σεζόν, βίωσε τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, αλλά κέρδισε σε εμπειρίες και παραστάσεις από το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα, όμως, ήταν πολλά και το 2015 γύρισε σπίτι του.

Συνολικά έχει φορέσει 207 φορές την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος ενώ μετρά και τέσσερα τέρματα. Γενικά στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε 307 επίσημα παιχνίδια, έχοντας βρει συνολικά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έξι φορές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags